Al ruim 35 jaar is Unifloor Underlay Systems BV te Deventer marktleider in Nederland

Jumpax®: een basis waar je op kan bouwen!

De Jumpax® Family bestaat uit diverse varianten. Het is een uniek, egaliserend en contactgeluid reducerend ondervloersysteem. Jumpax® Family, een snel en droog vloervoorbereidingssysteem.

Het Jumpax® ondervloersysteem bestaat uit een onder-en bovenplaat voorzien van interactieve lijm waardoor de platen met elkaar verbonden worden. Snel en eenvoudig te verwerken op nagenoeg iedere vloerconstructie. Geen droogtijd, dus geen wachttijd!

Download hier de Jumpax Family brochure

Unifloor geeft nu 5 jaar garantie op het gehele Jumpax®-assortiment. Unifloor onderstreept hiermee de bewezen kwaliteit van deze ondervloeren. Na registratie middels een webapp ontvangt de verwerker en eindgebruiker een garantiecertificaat. De Jumpax®-ondervloeren hebben zich al vele jaren lang op alle fronten bewezen. Met de juiste combinatie van topvloer en ondervloer en gelegd volgens de leginstructies, is een hoge kwaliteit gegarandeerd. Dat was al zo, maar Unifloor bevestigt dat nu nog eens door de garantietermijn te geven tot vijf jaar.

 Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg van de Jumpax Classic (1 min.)

Jumpax® Box

Een mooie productbox met handmonsters van alle Jumpax® uitvoeringen en de ondervloeren die in combinatie met Jumpax® gebruikt kunnen worden.

Deze box is bestemd voor de groothandel, woninginrichter en parketteur en is aan te vragen bij Unifloor. Indien u het contactformulier invult, dan wordt de Jumpax® Box persoonlijk aan u overhandigd door één van onze technisch adviseurs.

Indien u een vraag heeft over een product uit de Jumpax Family, dan kunt u onderstaand formulier invullen

* Verplichte velden