Al ruim 35 jaar is Unifloor Underlay Systems BV te Deventer marktleider in Nederland

Unifloor trotse sponsor van Dutchess of the Sea (DotS)

 

Blijf up-to-date en zie de mooiste foto's voorbij komen op LinkedIn en Facebook.

15-12-2020

Na maanden van voorbereidingen staan de Dutchess of the Sea vandaag aan de start van hun grootste avontuur ooit! Ze starten ongeveer rond 12.00 uur Nederlandse tijd. Wil je ze volgen tijdens de race? Download dan de app YB races.

Wij wensen de DotS een onvergetelijk avontuur toe! Zet 'm op dames, succes met alle uitdagingen onderweg, vergeet niet te genieten en kom veilig over de finish!

12-12-2020

Laat het avontuur beginnen! Vanmorgen zijn de Dutchess of the Sea vertrokken, nadat de burgemeester van Deventer ze veel succes heeft gewenst. Rond 10.00 uur vliegen ze naar de Canarische Eilanden waar over precies 10 dagen de race start!

Goede reis dames en succes met de laatste voorbereidingen!

02-12-2020

 

Bedrijven uit Deventer stappen aan boord bij roeiteam Dutchess of the Sea
Forest Group, Unifloor en SunFolie-Techniek tekenen sponsorcontract

Drie bedrijven uit Deventer: Forest Group, Unifloor en SunFolie-Techniek tekenden vorige week een sponsorcontract met een dames roeiteam uit de regio Deventer. Het team Dutchess of the Sea gaat vanaf 12 december in hun roze roeiboot de oceaan over om geld op te halen voor ALS en Plastic Soup Foundation.
The Talisker Whiskey Atlantic Challenge, de zwaarste roeirace ter wereld, gaat van La Gomera (Canarische Eilanden) naar Antigua in de Caraïbische Zee. De roeisters leggen bijna 5000 km af over de open oceaan. De meest extreme weerscondities trotserend, slag voor slag, twee uur op en twee uur af.

Support your locals
Naast een intensieve voorbereiding bleek het vinden van sponsors ook geen sinecure. Door COVID-19 was het bedrijfsleven terughoudend. De drie sponsorbedrijven zijn onderdeel van het familiebedrijf Bosgoed Holding dat opgericht is door Henk Bosgoed uit Schalkhaar. Dion Bosch, directeur van SunFolie-Techniek namens de drie organisaties: “Toen het roeiteam bij ons aanklopte hebben we de koppen meteen bij elkaar gestoken en snel geschakeld. Juist in deze roerige tijd verdient een prachtige uitdaging als deze een steuntje in de rug.” Astrid Janse van Dutchess of the Sea”: “We zijn enorm blij met deze belangrijke sponsors. Hoe mooi is het dat juist nu lokale bedrijven hun nek willen uitsteken.”

Duurzaam ondernemen
De wijze waarop de dames de oceaan oversteken is niet alleen de sportiefste, maar ook de groenste manier. Dion Bosch: “Het damesteam legt met hun duurzame prestatie en de ondersteuning van de Plastic Soup Foundation een mooie link naar duurzaam ondernemen. Iets waar wij als familiebedrijf ook druk mee bezig zijn. Zo biedt SunFolie-Techniek binnenzonwering met een hoge isolatiewaarde. Unifloor produceert op haar beurt steeds meer ondervloeren die recyclebaar zijn en dragen de producten een FSC-label dat instaat voor het feit dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Forest Group, leverancier van gordijnrailsystemen, is op dit moment bezig om het verpakkingsmateriaal ter verduurzamen.”
De Dutchess verwachten in de week van 19 januari over de finishstreep te komen in de Caraïbische Zee.

Volg de avonturen van de dames op LinkedIn en Facebook.

De opvallende roze boot van Dutchess of the Sea.
Van links naar rechts: Jan Wiessenberg (directeur van Forest Group), Remke (team DotS), Bela (team DotS), Astrid (team DotS), Désiréé (team DotS), Willem-Jan Candel (directeur van Unifloor), Dion Bosch (directeur van SunFolie-Techniek).

Het officiële moment van het tekenen van het sponsorcontract.

12-11-2020