Referenties

Autoshowroom

Toepassing: Jumpax® CP met GreenFloor® en een Arturo gietvloer
Oppervlak: ca. 300 m2

De showroom van een autohandel moest voorzien worden van een nieuwe vloer. Het probleem waren scheuren in de betonvloer en een instabiele vloer. Natte egalisatie was hier geen oplossing omdat er grote kans was dat op termijn de scheuren terug zouden komen. Droge egalisatie en een zwevende ondervloer was hier de juiste oplossing.

GreenFloor®, 3 mm wolvilt, zorgde voor het uitvlakken van de dekvloer. Daarnaast heeft GreenFloor® een brandwerende functie. Daarop werd Jumpax® CP gelegd. Hierdoor ontstond een zeer stabiele en vlakke ondervloer met een zeer hoge drukbelasting.

In geval van een houten draagvloer heeft GreenFloor® in combinatie met Jumpax® CP (2 x 6 mm cementplaat) tevens een contactgeluidreductie van maar liefst 11 dB.

Op deze Jumpax® CP ondervloer werd, na dichtschrappen met een epoxylaag, de Arturo® gietvloer aangebracht die afgewerkt werd met een transparante, slijt- en krasvaste toplak. Het resultaat: een showroom met een luxe uitstraling die ervoor zorgt dat de auto's' er 'uitknallen'.

Klik hier voor het gehele artikel.

 

Beeldmateriaal van opgeleverd showroom:   ©Arturo Unique Flooring
Beeldmateriaal van oude situatie: Unifloor