Kijk naar de metamorfose met Jumpax op zaterdag 8 en 15 oktober bij RTL 4

 

Unifloor Ondervloersystemen, in het bijzonder Jumpax® en Redupax+® komen uitgebreid aan bod in de RTL 4 uitzendingen van
8 en 15 oktober a.s. (en in de herhalingen bij RTL 4 en RTL 8).
Ook in uitzending 1 en 4 zijn de de Unifloor producten onderdeel van de metamorfose. Kijkers en klanten kunnen ook terecht op de sites rtlwoonmagazine.nl en ondervloercomfort.nl. Met speciale informatie, acties en nieuwsbrieven blijven we ´in the picture´.

 

Vlamvertragende ´dual´ Jumpax FR
voor project gebruik
.
 

In zowel nieuwbouw als renovatie is brandveiligheid een belangrijk thema. Hoewel niet iedereen er altijd bij stil staat, zijn de eisen op dat gebied door de jaren heen verder verscherpt. Onlangs was in het nieuws dat de tijd die je hebt om uit een brandende woning te komen in vergelijking met vroeger flink is verkort. Dit komt door een steeds betere isolatie van de woning.
Unifloor heeft begin dit jaar Jumpax FR geÏntroduceerd. FR staat voor Flame Retardant. Jumpax FR valt in de brandklasse C-fl en is prima toepasbaar in woning- en projectinrichting. Het vertrouwde Jumpax-legsysteem staat garant voor een snelle en optimale installatie van de ondervloer.

Bekijk het product Jumpax FR op onze website

 


Innovatief pand ´De Ecofactorij´ in Apeldoorn kiest voor PCM Floor.

 

In Apeldoorn wordt binnenkort een prachtig project met PCM Floor opgeleverd. In het duurzame en innovatieve pand De Ecofactorij worden de nieuwste technieken en innovaties toegepast. Ook PCM Floor is daar met z´n geintegreerde verwarmings- en koelingssysteem onderdeel van. PCM staat voor Phase Change Material en bestaat uit zoutkristallen die een smelttemperatuur hebben van rond de 25° C. Het PCM ondervloersysteem zorgt voor flinke besparingen op de energierekening. Unifloor en Autarkis hebben dit product gezamenlijk ontwikkeld.

 
 
 

Soundkiller bij
´Bonje met de buren´

 
In de uitzending Bonje met de buren van RTL4 was onlangs ons product Soundkiller te zien. In een situatie met geluidsoverlast veroorzaakt door de bovenburen werd Soundkiller gepresenteerd als de geluidsreducerende oplossing! Veel kijkplezier!

Bekijk de uitzending
via RTL gemist


 
   
 Domotex in Hannover (D)
14 - 17 januari 2012

weblink
Renovatiebeurs
in ´s-Hertogenbosch
6 - 8 maart 2012

weblink
Parketvakdagen
in Gorinchem
2 - 4 april 2012

weblink

 
 
Unifloor gebruikt hout uit duurzaam beheerde bossen.
 

Op de houtproducten die Unifloor gebruikt, is het FSC label van toepassing. Onlangs heeft de jaarlijkse certificatie plaats gevonden.

Wat betekent FSC?
Om duidelijk te maken dat hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen wordt er een label aan toegekend. FSC is een voorbeeld van zo´n label en staat voor ´Forest Stewardship Council´ of ´Raad voor duurzaam bosbeheer´.

Wat is duurzaam bosbeheer?
Duurzaam bosbeheer houdt rekening met het milieu, respecteert sociale aspecten (zoals leef- en arbeidsomstandigheden van de lokale gemeenschappen en bosarbeiders) en is economisch haalbaar. Dus niet alleen het milieu maar ook de mensen varen er wel bij!

Unifloor staat voor duurzame producten!

 
 
.     .