Innovatieve Ecofactorij krijgt PCM Floor

 

Bij het innovatie pand van de Ecofactorij in Apeldoorn is onze PCM Floor geïnstalleerd. Dit ondervloersysteem bevat een geïntegreerde vloerverwarming en -koeling. Gebruiker van het pand is Sparkling Projects die in de Ecofactorij een kenniscentrum heeft gevestigd voor innovatieve ontwikkelingen op o.a. het gebied van bouwen. Op de PCM Floor is massief lamelparket, marmoleum en ceramische tegels gelegd.
Dit innovatieve pand kunt u desgewenst bezoeken op Ecofactorij 18 in Apeldoorn.

 

Vloerverwarmingsoplossingen
op Domotex 2012
 

Op de Domotex 2012 in Hannover zal Unifloor te vinden zijn in Hal 7. Het belangrijkste thema voor deze beurs is: ´Vloerverwarmingsoplossingen´. Met de productcombinaties Heat-PaXX Traditional en Heat-PaXX Isolator worden sterke ondervloersystemen voor vloerverwarming gepresenteerd. Unifloor is te vinden in Hal 7 Stand B 43. Als bezoeker ontvangt u een leuke attentie!

 


Heat-Foil nu op rollen van 15 m².

 

Sinds kort is het succesvolle product Heat-Foil verkrijgbaar op rollen van 15 m². De rollen van 50 m² zijn nog beperkt verkrijgbaar. Heat-Foil is een stabiele ondervloer voor diverse soorten zwevend gelegde harde vloerbedekkingen zoals click laminaat, fineerparket, lamelparket en PVC click op traditionele vloerverwarming en/of vloerkoeling.

 
 
 

BRE test belastbaarheid

 
Unifloor laat in binnen- en buitenland regelmatig zijn producten testen door erkende testinstituten. In Engeland heeft het BRE testinstituut onlangs de belastbaarheid van de Multipanel ondervloer getest. Hierbij is een constructie gebouwd waarbij de Multipanel panelen direct op de balken zijn geplaatst. De balken hadden een tussenafstand van 40 cm. De test wees uit dat Multipanel met meer dan 500 kg belast kan worden. We kunnen Multipanel beschouwen als ´de Mercedes´ onder de ondervloeren!
 
   
 Domotex in Hannover (D)
14 - 17 januari 2012

weblinkRenovatiebeurs
in ´s-Hertogenbosch
6 - 8 maart 2012

weblinkParketvakdagen
in Gorinchem
2 - 4 april 2012

weblink

   
 
 
TÜV Certificering
 

Per 1 januari 2012 gaat het TNO label voor ondervloeren verdwijnen. Vanaf die datum geldt het TÜV label. Naast de testen voor contactgeluidreductie, zal er in de toekomst ook aandacht zijn voor mechanische veroudering en brand- en emissietesten.
Als vanouds besteed Unifloor veel aandacht aan de certificering van de diverse producten. De samenwerking met TÜV is inmiddels gestart en binnenkort volgt meer nieuws daarover.

 
 
.     .