Let op het acclimatiseren van de ondervloeren!

 

Tot dusver heeft de zachte winter nog weinig temperatuurschommelingen laten zien. Let er s.v.p. op dat de pakken met ondervloerplaten voldoende lang in de ruimte acclimatiseren. Dit is nog meer van belang als de pakken uit een koud magazijn in een veel warmere ruimte terecht komen.

 

Jumpax gelegd in Leipziger Messe
 

In de beursgebouwen van de Leipziger Messe in Duitsland zijn in de afgelopen tijd grote oppervlaktes met Jumpax belegd. Bepaalde delen van de vloeren zijn van roosters met scherpe randen voorzien en Jumpax is het enige product dat hier een goede en blijvende oplossing voor heeft. Daarnaast is met name de vloer in de centrale hal een grote uitdaging geweest. Deze hal is een grote glazen koepel en kent hele grote temperatuurverschillen in zomer en winter. Ook hier is Jumpax in de voorbereiding als beste product getest en daarna geinstalleerd.

 


Veel belangstelling voor PCM Floor

 

Naar aanleiding van het Ecofactorij-project in Apeldoorn, waarin o.a. PCM Floor is geinstalleerd, is er veel belangstelling van de kant van de pers geweest. Er is door diverse dagbladen, waaronder de Stentor, maar ook door RTV Oost en RTV Gelderland, veel aandacht geweest voor dit innovatieve project.
Tijdens de Renovatiebeurs die van 6 t/m 8 maart in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden wordt, zal PCM Floor wederom vol in de picture staan.

 
 
 

Veel nieuws op
beurs in Hannover

 
De Domotex beurs 2012 is achter de rug. Unifloor stond er met een vernieuwde stand. Er was nogal wat nieuws te zien en te melden. We presenteerden de verschillende oplossingen voor vloerverwarming in 2 handige Heat-PaXX combinaties.
 
 
Daarnaast hebben we ons nieuwe product EasyLevel voor het eerst gepresenteerd. Dit product biedt een 11 dB in combinatie met PVC click voor een uitermate scherpe prijs. Klanten in zowel binnen- als buitenland hebben enthousiast op dit nieuws gereageerd en dit product opgenomen.
 
   
 Renovatiebeurs
in ´s-Hertogenbosch
6 - 8 maart 2012

weblinkParketvakdagen
in Gorinchem
2 - 4 april 2012

weblink

   
 
 
Ü-Zeichen
 

Na intensieve tests op het gebied van emissies, brandveiligheid en duurzaamheid is Unifloor erin geslaagd voor maar liefst voor 8 producten het ´Ü-Zeichen´ van het DIBt ( Duits instituut voor bouwtechniek) te bemachtigen. Dit label is vanaf 2012 nodig voor de toelating van bouwproducten in Duitsland. Het betreft de volgende producten:
Jumpax, Jumpax HD, Heat-pak, Paladin 4mm, Softfloor, Runner, Thermofelt en Superfloor.

 
 
Verandering naam testinstituut TNO in TÜV.com
 

Unifloor is tevens als eerste erin geslaagd om voor het gehele assortiment het TÜV.com-label te realiseren. 21 producten voldoen daarmee aan de eisen van dit label. Deze zijn gebaseerd op de eisen van het TNO-label maar zullen worden aangescherpt met aanvullende eisen op het gebied van duurzaamheid, emissies en brandgedrag van de producten.

 
 
.     .