TÜV-kwaliteitslabel in opkomst

 

Het nieuwe TÜV-kwaliteitslabel begint steeds bekender te worden in onze branche. TÜV-manager Patrick Rond is actief bezig om het nieuwe label te promoten en duidelijkheid te creëren.

Zoals al eerder gemeld is, heeft Unifloor méér dan 20 TÜV-labels voor de diverse ondervloeren. Op dit moment zijn we druk bezig met al weer nieuwe testen.

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter
 

Van 2 t/m 4 april worden in de Evenementenhal in Gorinchem de Vakdagen Parket & Woninginrichter gehouden. Deze beurs biedt een goed overzicht van de mogelijkheden voor de Nederlandse woninginrichter en parketteur.

Op de Unifloor-stand kunt u het nieuwe product Easylevel verwachten. Easylevel is een ondervloer op rol met 2 mm dikte en zeer geschikt voor PVC-klik. Daarnaast brengen we de ondervloermogelijkheden voor parketvloeren graag onder uw aandacht.

We begroeten u graag tijdens de Vakdagen in Gorinchem!

 

Tower 42 in Londen
 

Bij de renovatie van het prestigieuze Tower 42 gebouw in Londen wordt o.a. gebruik gemaakt van Jumpax ondervloeren.

Telkens wordt een deel van dit enorme gebouw gerenoveerd, terwijl de rest van het gebouw gewoon ´in gebruik´ blijft. De reden om voor Jumpax te kiezen is dat juist Jumpax voor snelle vloeregalisatie zorgt op droogbouwbasis. Daardoor zijn er geen droog-/wachttijden en kan er direct doorgewerkt/gelegd worden. Einde 2012 dient het gehele project gereed te zijn.

 


Thermofelt in ´t zonnetje!

 

Thermofelt is een al lang bestaand product in de Unifloor-collectie, maar is nog springlevend! Wist u dat vanaf de introductie van Thermofelt er al veel méér dan 10 miljoen m2 mee gelegd is!

Tapijt heeft in de afgelopen jaren flink wat marktaandeel moeten inleveren aan de harde vloeren. Maar de tapijtsector is met goede nieuwe initiatieven bezig om tapijt weer beter in de picture bij de consument te krijgen. Desso loopt hierbij voorop.
We zullen op de Vakdagen Parket & Woninginrichter Thermofelt opnieuw in het zonnetje zetten.

 
 
 

Easylevel

 
Voor de sterk groeiende markt van PVC stroken met klik-verbinding heeft Unifloor een nieuwe ondervloer ontwikkeld. Easylevel is een egaliserende ondervloer voor zwevend geplaatste PVC-klik stroken, -tegels, click laminaat en parket.

Deze ondervloer is slechts 2 mm dik en voorzien van een zelfklevende overlap met ingebouwd vochtscherm. Easylevel wordt geleverd op rollen van 18 m2 en is zeer gemakkelijk te verwerken. De palletinhoud is 20 rollen in een palletdoos.
Easylevel behaalt in combinatie met PVC klik stroken 11 dB Lw / 21 dB Lw geluidreductie volgens NEN-BS-EN-ISO140-8.

 
   
 Renovatiebeurs
in ´s-Hertogenbosch
6 - 8 maart 2012

weblinkParketvakdagen
in Gorinchem
2 - 4 april 2012

weblink

   
 
 
Renovatiebeurs
 

Van 6 tot en met 8 maart wordt in de Brabanthallen in ´s-Hertogenbosch de Renovatiebeurs georganiseerd. Deze beurs presenteert duurzame vernieuwingen in de bouw. Ook Unifloor ontbreekt hier niet.

Tijdens deze beurs besteden we vooral aandacht aan PCM floor (de innovatieve ondervloer incl. vloerverwarming en -koeling), Multipanel, Redupanel en Jumpax CP.
Gezien de enorme belangstelling die we op de Bouwbeurs in 2011 hebben mogen verwelkomen, verwachten we ook op deze beurs weer veel bezoekers.


De eerste 20 klanten die tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter in Gorinchem een pallet Thermofelt of Supertrans bestellen, ontvangen, naast een aantrekkelijk actievoordeel, een leuk Hollands getint kadootje!

 
 
 
.     .