Twee ondervloeren voor PVC met klik verbinding.

 

In de sterk groeiende markt van PVC met klik verbinding heeft Unifloor naast Easylevel nog twee ondervloer in de markt gezet. Het gaat om de Heat-Foil, speciaal voor vloerverwarming en Marathon dual voor meer egaliserend vermogen.

De Heat-Foil is slechts 1,2 mm dik en voorzien van een zelfklevende overlap met ingebouwd vochtscherm. Heat-Foil wordt geleverd in rollen van 15 m². Dankzij de zeer lage R waarde van 0,014 m².K/W is Heat-Foil geschikt voor vloerverwarming en koeling in combinatie met alle soorten PVC klik.

Marathon dual is 6 mm dik en bestaat uit een 4 mm onderlaag en 2 mm toplaag. Ondergronden met oneffenheden van 3 mm en houten draagvloeren worden mooi vlak dankzij Marathon dual.

Beide ondervloeren behalen een contactgeluidreductie van 10 dB Llin volgens NEN-EN-ISO 717-2 / 140-8.

 

Druk bezochte beurs Vakdagen
Parket en Woninginrichter
 

Van 2 tot 4 april stond Unifloor op de beurs vakdagen Parket en Woninginrichter in Gorinchem. De beurs is druk bezocht.

Er was veel belangstelling voor Heat-Foil. Deze ondervloer wordt toegepast op vloerverwarming en vloerkoeling dankzij de super lage warmteweerstand. Ook kan Heat-Foil gebruikt worden als 10 dB oplossing met LVT PVC klik.
Daarnaast trok Easylevel de aandacht vanwege de toenemende vraag van LVT PVC klik. Easylevel behaalt 11 dB met LVT PVC klik en is op dit moment de goedkoopste oplossing die u kunt vinden.

Daarnaast werden er demonstraties verzorgd door Unifloor over het leggen van Jumpax dual en Heat-PaXX traditional.

 


Renovatie Valkenboskerk Den Haag

 

Bij het renoveren van de kerk moest ook de verwarming worden aangepast. Deze keuze is gevallen op elektrische vloerverwarming. Voor dit systeem is gebruik gemaakt van de Heat-PaXX Isolator.

De Heat-PaXX isolator bestaat uit twee ondervloeren te weten Heat-Blok en Heat-Pak. De Heat-Blok zorgt voor de isolatie naar beneden en de Heat-Pak is de egalisatielaag en tevens de drager voor de PVC afwerkvloer. Tussen de beide lagen is de elektrische vloerverwarming aangelegd. Het project is inmiddels in gebruik genomen.

 
 
 

Twee extra keurmerken

 
Unifloor heeft weer twee TÜV keurmerken toegevoegd aan de bestaande TÜV labels.

Het gaat om Easylevel met PVC klik en Heat-Foil met PVC klik. De certificaten zijn terug te vinden op www.tuv.com

 
 
Hoge geluidreductie voor houten draagvloeren
 

Jumpax CP met Soundkiller is de oplossing voor een hoge geluidreductie op houten draagvloeren.

Met deze geringe opbouwhoogte van 27 mm wordt een geluidreductie op een kale houten vloer van 11 dB Llin behaalt. De brandwerendheid is hoog (Bfl) en de vloer is geheel vlak waardoor alle vloerbedekkingen mogelijk zijn. Bel gerust met een van onze adviseurs in de buitendienst voor meer informatie.

 
 

...Unifloor carpetgrippers van 30 cm levert in kleine hersluitbare handzame doosjes per 100 stuks.
Vraag erna bij u grossier.

 

Op onze website vindt u een directe link naar ons vloerkeuzemenu. Daar kunt u in drie stappen heel makkelijk terug vinden welke ondervloer voor u toepassing geschikt is.

Of het nu gaat om algemeen gebruik, vloerverwarming of geluidreductie, Unifloor heeft voor elk vraagstuk een oplossing.
Ga snel naar de vloerkeuzemenu-pagina op onze website en overtuig uzelf.

 
 
.     .