Jumpax CP combineert gemakkelijk en reduceert veel geluid!

 

Jumpax CP is een 2-laags ondervloersysteem met vele toepassingen. De 6 mm platen die in 2 lagen gelegd worden, zorgen voor een sterke en vlakke ondervloer die geschikt is om vele verschillende typen vloerbedekkingen op te leggen zoals PVC, linoleum, rubber, maar ook ceramische tegels. Jumpax CP heeft een hoge drukvastheid en is nagenoeg ongevoelig voor vocht.

We hebben dit product op contactgeluidreductie laten testen op een houten draagvloerconstructie. Dit gaf de volgende resultaten:

Jumpax CP Basic (in combinatie met Parmafloor)
totale dikte 21 mm: 17 dB ΔLlin reductie.

Jumpax CP Wet (in combinatie met Cocofloor Basic)
totale dikte 20 mm: 17 dB ΔLlin reductie.

Jumpax CP Fire (in combinatie met wolvilt)
totale dikte 15 mm: 18 dB ΔLlin reductie.

In vergelijking met veel concurrerende producten biedt Jumpax CP dus een geringe dikte èn een zeer hoge contactgeluidreductie!

 

Jumpax mesjes
 

Af en toe zien we wel eens dat de Jumpax panelen met gewone Stanley-mesjes gesneden worden.

Het Jumpax-haakmes biedt echter veel meer druk op de punt van het mes, waardoor het snijden veel eenvoudiger en lichter gaat. De inkeping is daardoor dieper en het breken van de plaat gaat daarna veel gemakkelijker.

 


Renovatie Saksen Weimar Kazerne

 

Binnenkort gaat een groot renovatieproject in Arnhem van start. In een voormalige kazerne worden in een 4-tal gebouwen atelierwoningen gerealiseerd.

Om de hoogteverschillen te kunnen opvangen, geluidreductie te realiseren en snel te kunnen egaliseren, is gekozen om de vloeren te voorzien van Jumpax CP in combinatie met Uniboard. Later dit jaar worden de gebouwen opgeleverd.

 
 
 

Nieuwe website
in aantocht

 
Op dit moment wordt een nieuwe Unifloor-website gebouwd, waarbij tal van wijzigingen worden doorgevoerd.

Naar verwachting gaat de nieuwe website begin dit najaar live. Tot die tijd blijft de huidige website actueel. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte!

www.unifloor.nl
 
 
Redupanel in renovatieproject Zeevaartschool
Den Helder
 

In de Zeevaartschool in Den Helder wordt in de zomerperiode een flinke hoeveelheid Redupanel verwerkt.

Bij dit grootschalige renovatieproject moet de (zeer slechte) vloer behouden blijven vanwege het monumentale karakter van het pand. Op de Redupanel panelen wordt tapijt en PVC gelegd.

 
 

Fitness-studio´s voorzien van sterke vloer

 

In Berlijn wordt de eerste fitness-studio McFit voorzien van een nieuwe vloer. McFit is een Duitse keten van studio´s.

Vanwege de grote belasting van de vloer is gekozen voor Jumpax HD Heavy Duty. Jumpax HD is zeer geschikt voor ruimtes waar intensief verkeer plaats vindt en/of de vloer flink belast wordt. Inmiddels ligt Jumpax HD al in vele fitness-ruimtes, danszalen en winkelruimtes.

 
 
 
.     .