Super geluidreductie op houten ondervloeren!

 

Met Jumpax CP zijn hele goede resultaten op houten ondervloeren qua geluidreductie bereikt. Er is getest met diverse onderlagen en alle testen hebben goed uitgepakt.

De combinatie van Jumpax CP met Cocofloor Basic is o.a. geschikt voor toepassing in natte ruimtes en geeft 17 dB ΔLlin reductie. De combinatie met een 9 mm softboard geeft ook 17 dB ΔLlin geluidreductie. Wolvilt geeft gecombineerd met Jumpax CP zelfs 18 dB ΔLlin.

 

Heatfoil voor PVC-click vloeren!
 

Heatfoil is als ondervloer voor zeer geschikt voor toepassing op vloerverwarmingssystemen. De geringe warmteweerstand van 0,014 Rm zorgt daar voor.

Heatfoil is echter ook uitermate geschikt als ondervloer voor PVC-click vloeren. Met z´n 1,2 mm dikte en densiteit van 150 kg/m3 is het een zeer stabiele ondervloer voor o.a. PVC-click.

 


Jumpax goes USA!

 

Er zijn al heel wat projecten met Jumpax gerealiseerd in de USA. De markt voor PVC vloeren, oftewel LVT, is erg groot en Jumpax is inmiddels een gekend ondervloersysteem daarvoor.

Bij zowel klein- als grootschalige vloerrenovaties wordt Jumpax toegepast, vanwege de voordelen op het gebied van snelheid, egalisatie en kwaliteit. Onze Amerikaanse klanten spreken over ´Fast track floor preparation´ als ze ´t over Jumpax hebben. Op dit moment loopt een zeer groot renovatieproject in Fort Carson, een militaire basis.

 
 
 Domotex
Hannover (D)
12 - 14 januari 2013
weblink
Bau
München (D)
14 - 19 januari 2013
weblink
Surfaces
Las Vegas (USA)
29 - 31 januari 2013
BouwBeurs
Utrecht (NL)
4 - 9 februari 2013
weblink
Vakdagen Parket en
Woninginrichter

Gorinchem (NL)
8 - 10 april 2013
weblink

 
 
Jumpax-platen eenvoudig te scheiden
 

Al was het maar als reminder: de Jumpax-platen kunnen gemakkelijk van elkaar gehaald worden door met je knie (of voet) in het midden van het pakket kracht te zetten en de platen wat te buigen.

 
 
 
.     .