Nieuwe producten geïntroduceerd
op Domotex en Bau

 

In de afgelopen weken heeft Unifloor zich gepresenteerd op de internationale beurzen Domotex in Hannover en de Bau in München. Op beide beurzen is het nodige nieuws op productgebied getoond. Op de Domotex lag het accent op enkele compleet nieuwe producten.

Als ondervloer voor laminaat is Blue Floor® geintroduceerd. Blue Floor® is 3 mm dik en haalt 10 dB ΔLlin in combinatie met 8 mm laminaat. Dit product is voorzien van een soort anti-sliplaag en is zeer gemakkelijk en snel te leggen.

 
 

Daarnaast is ook Fun Floor® gepresenteerd. Dit is een 5 mm dikke ondervloer die ook 10 dB ΔLlin in combinatie met laminaat scoort en bovendien door het zeer opvallend design ook de nodige aandacht trekt.

 
 

Bij het reeds succesvolle product Heatfoil® is ook het nodige nieuws te vertellen. Heatfoil® heeft ook het TüV-certificaat met 10 dB gehaald in combinatie met laminaat. Dit was al eerder behaald in combinatie met PVC-klik. Al met al is Heatfoil® dus een zeer compleet product. Om mogelijke problemen met doortekening van naden te voorkomen bij dunne PVC-klik varianten en bij kritische situaties, is de variant Red Floor® ontwikkeld. Bij Red Floor® is de overlap van de Heatfoil® weggelaten en daardoor dus uitermate geschikt als ondervloer voor PVC-klik. Ook Red Floor® heeft dus het vereiste TüV-certificaat.

 
 
 
 
Jumpax in de spotlights
 

Tijdens de Bau in München, die overigens zeer grote bezoekersaantallen kende, lag het accent op de Unifloor-stand op Jumpax in de verschillende uitvoeringen Dual, HD en CP in combinatie met verschillende onderlagen. Jumpax CP combineert bijv. perfect met Cocofloor of met Parmafloor.

 
 

Slechte vloeren egaliseren met Ecopearls®

 

Als noviteit werd Ecopearls® geintroduceerd. Dit product is speciaal ontwikkeld om slechte vloeren te egaliseren, gedeeltes met leidingwerk op te vullen en o.a. houten vloeren met een flink verloop uit te vlakken.

Ecopearls® zijn een bijzonder soort egalisatiekorrels gemaakt van hout. De houtspaanders hebben een hoekige vorm en laten zich gemakkelijk en snel egaliseren. Door de bijzondere vorm ontstaat direct een stevig verband en kun je de gelegde egalisatiekorrels zonder problemen voorzichtig belopen. In combinatie met Jumpax worden hoge geluidreductiewaarden behaald.

 
Nog meer beurzen
 U vindt Unifloor van 4 t/m 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de Internationale Bouwbeurs op stand 04 A037.Ook zijn de producten van Unifloor present op de beurs Surfaces in Las Vegas USA die van 29 t/m 31 januari plaats vindt.
Van 8 t/m 10 april vindt u ons op de beurs in Gorinchem Woninginrichting en Parket.

 
 
.     .