Red Floor

 

Red Floor® is als acoustische ondervloer voor PVC click ontworpen. De 1,2 mm dikke ondervloer heeft geen overlap en doortekening van de ondervloer is niet aan de orde.

Met Red Floor® wordt 10 dB geluidsreductie gerealiseerd in combinatie met PVC click. De lage Rm waarde van 0,014 m2.K/W zorgt voor geschiktheid voor vloerverwarming en -koeling. Red Floor® wordt op rollen van 15 m2 geleverd.

 
 

Blue Floor

 

Met de introductie van Blue Floor® heeft Unifloor een 10 dB ondervloer voor laminaat aan het assortiment toegevoegd. Het zorgt ook voor een laag loopgeluid.

Blue Floor® is slechts 3 mm dik, is voorzien van een anti-sliplaag en is zeer gemakkelijk te installeren. De breedte van dit product is 1 meter en wordt geleverd op rollen van 15 m2.

 
 

Fun Floor

 

Fun Floor® is een bijzondere verschijning. Deze ondervloer is 5 mm dik en zorgt naast een 10 dB contactgeluidreductie ook voor een zeer laag loopgeluid.

Fun Floor® valt op binnen het totale assortiment en is zeer geschikt voor o.a. toepassing in kinderkamers.

 
 

Heatfoil

 

Heatfoil® biedt 10 dB contactgeluidreductie in combinatie met laminaat!

Met slechts 1,2 mm dikte zorgt Heatfoil® voor een stabiele ondervloer die ook zeer geschikt is voor de combinatie met vloerverwarming en -koeling door de lage Rm waarde van 0,014 m2.K/W.Het is voorzien van een vochtscherm met overlap en alle clickverbindingen kunnen toegepast worden.

 
 
 
 
 
Bouwbeurs Utrecht
 

Op de internationale Bouwbeurs in Utrecht, die van 4 t/m 9 februari werd gehouden, was heel veel belangstelling voor de Unifloor-producten. Vooral de ´combi-producten´ Jumpax CP® met Parmafloor® of Cocofloor Basic® of Green Floor® vielen in de smaak bij veel architecten, aannemers, vloerenleggers etc. Vooral voor houten dekvloeren is goede egalisatie moeilijk te realiseren, zeker als daarbij de nodige geluidreductie wordt verlangd. Bovengenoemde ´combi-producten´ realiseren op houten dekvloeren 17 dB contactgeluidreductie!
Ook voor de Ecopearls®, de droge egalisatiekorrels die zeer gemakkelijk geinstalleerd kunnen worden, was veel belangstelling.

 
 

Workshop Düsseldorf

 

In de Classic Remise in Düsseldorf is onlangs voor zo´n 150 geïnteresseerden een workshop PVC vloeren gehouden. In samenwerking met enkele andere leveranciers heeft Unifloor daar de ideale ondervloer voor PVC, Jumpax Dual, gepresenteerd. Ook op de Duitse markt maakt PVC een goede ontwikkeling door. Droogbouwoplossingen en contactgeluidreductie zijn ook voor Duitsland belangrijke thema´s.

 
Aankomende beurs
 Vakdagen Parket & Woninginrichter
Gorinchem (NL)
8 - 10 april 2013
weblink

 
 
.     .