Vakdagen Parket & Woninginrichter

 

Tijdens de komende Vakdagen Parket & Woninginrichter in Gorinchem zal Unifloor weer een aantal nieuwe producten introduceren.

Voor met name PVC click en laminaatvloeren is het nodige nieuws te melden. Maar ook voor renovatie van bijv. houten dekvloeren heeft Unifloor goede oplossingen te bieden. U vindt ons op stand 160!

 


Workshops PVC vloeren bij Peitsman

 

Peitsman heeft vijf maandagen op rij een workshop georganiseerd met het thema PVC vloeren. De firma´s Eurocol, Mflor en Unifloor hebben hier aan meegewerkt.

Bij de presentatie van Mflor stonden de ins en outs van PVC vloeren centraal, waaronder bijv. de veranderende (milieu)wetgeving. Eurocol presenteerde de natte egalisatie- en lijmtechnieken en Unifloor gaf een duidelijk overzicht van de verschillende ondervloeren voor PVC voor beton-, houten en zwevende vloeren.
De opkomst was overweldigend. In de vestigingen Rotterdam, Ede, Haarlem, Groningen en Utrecht kwamen in totaal meer dan 700 mensen.
Als u meer wilt weten over ondervloeren in combinatie met PVC vloeren, neem dan contact op met onze technische adviseurs.

 
 
 
Jumpax® CP met Cocofloor basic®
 

De combinatie Jumpax® CP met Cocofloor basic® is een uitstekende basis om parket op te installeren, op vaste zand cementvloeren en houten draagvloeren.Dankzij het gewicht van de Jumpax CP® wordt een hoge geluidsreductie behaald op een houten ondergrond. Op een zand- cementvloer heeft u een oerdegelijke combinatie die super stabiel is, weinig werkt en een beperkte opbouwhoogte heeft.

Lees hier meer over dit product.

 
Aankomende beurs
 Vakdagen Parket & Woninginrichter
Gorinchem (NL)
8 - 10 april 2013
weblink

 
 
.     .