Beurs Gorinchem succesvol!

 

Unifloor nam weer deel aan de beurs Vakdagen Parket & Woninginrichter van 8 t/m 10 april jl. in Gorinchem. Er was veel belangstelling voor ons nieuwe ondervloerproduct voor die situaties waarin een PVC click vloer met vloerverwarming of vloerkoeling in combinatie met 10 dB gewenst is: RedFloor®

Ook de nieuwe 10 dB oplossingen voor click laminaat, BlueFloor® en FunFLoor®, werden uitstekend ontvangen. De topper op deze beurs was onze nieuwe groene en duurzame oplossing voor droge egalisatie, de egalisatie korrel: Ecopearls®. Hiermee kunnen alle afwijkende houten draagvloeren weer waterpas worden gemaakt. De drukvastheid van deze Ecopearls ® maakt het product uniek in zijn soort!

 


Drie oplossingen voor PVC click vloeren

 

Unifloor biedt voor PVC click vloeren drie oplossingen waarmee alle vraagstukken van uw klant kunnen worden opgelost.

Als basis leveren wij onze 10 dB gecertificeerde Easylevel®. Deze 2mm dikke egaliserende ondervloer kan toegepast worden met alle soorten PVC click.

Indien vloerverwarming aan de orde is, adviseren wij RedFloor®. Deze 1,2mm dikke ondervloer heeft een warmteweerstand van 0,014 m² K/W en is daarmee uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Bij slechte ondergronden zoals houten draagvloeren, plavuizen etc. adviseren wij om Marathon dual® te gebruiken. Dit ondervloersysteem bestaat uit een 4mm softboard die oneffenheden egaliseert en een 2mm MDF die als harde onderlaag fungeert onder de PVC click.

Meer informatie vindt u op onze website: www.unifloor.nl.

 
 
 
Nieuwe website
 

Begin deze maand is onze nieuwe website online gegaan! De bestaande website heeft een frisse nieuwe look gekregen en is nog gebruiksvriendelijker en informatiever geworden.

U vindt hier alle informatie terug over onze producten met downloads van leaflets, leginstructies, TNO rapporten en ook TÜV certificaten. Voor technische vragen kunt u gebruik blijven maken van onze website waar u ook de mogelijkheid hebt om onze technische verkoopadviseurs rechtstreeks te benaderen.Bent u op zoek naar een juiste ondervloer, dan kunt u in drie stappen via ons vloerkeuzemenu naar de juiste oplossing zoeken.Speciaal voor consumenten hebben we een ´dealer locator´ ingebouwd. Hiermee wordt de consument via google maps eenvoudig naar de dichtstbijzijnde dealer geleid.

Klik hier om direct naar onze vernieuwde website te gaan.

 
Heat-Foil®
 

Waarom nog verder zoeken naar een ondervloer voor click laminaat als Unifloor voor u het product Heat-Foil® heeft geïntroduceerd?

Heat-Foil® heeft vijf goede eigenschappen waardoor deze ondervloer absoluut de beste keus is onder click laminaat:

Voorzien van een dikke PE folie met overlap én

10 dB contact geluidreductie met click laminaat (TÜV gecertificeerd) én

Super stabiel dus geschikt voor alle click verbindingen én

Zeer lage warmteweerstand van 0,014 m² K/W dus geschikt voor vloerverwarming én

Zeer laag loopgeluid van 22,6 sone.
Heat-Foil® is verkrijgbaar bij uw professionele grossier.

 
 
.     .