Unifloor heeft alle oplossingen voor
click laminaat!

 

Unifloor biedt maar liefst zes geluidreducerende oplossingen voor onder click laminaat. De van oudsher betrouwbare Redupax+® en Redupax® blijven de toppers in het assortiment. Beide ondervloeren zijn zeer stabiel en hebben een laag loopgeluid. Voor vloerverwarming en vloerkoeling kan Heatfoil® en Cocofloor® toegepast worden. Cocofloor als er geen condensbewaking aanwezig is en de Heatfoil® in alle andere situaties.

Vanaf heden levert Unifloor twee nieuwe ondervloeren oplossingen: BlueFloor® en FunFloor®. Beide kwaliteitsproducten zoals u die van Unifloor gewend bent. BlueFloor® is 3mm dik, is stabiel en heeft een laag loopgeluid. FunFloor® heeft dezelfde eigenschappen en brengt absoluut meer kleur in uw assortiment.

 


De Jumpax familie

 

Naast Jumpax® Dual heeft Unifloor twee jaar geleden het Jumpax assortiment flink uitgebreid.
De originele Jumpax® Dual blijft het meest verkochte ondervloersysteem vanwege zijn veelzijdige toepassingmogelijkheden zoals o.a. droge egalisatie, geluidreductie en als probleemoplosser bij slechte ondergronden. Speciaal voor projecten is Jumpax® HD ontwikkeld. Dit ondervloersystem is opgebouwd uit 2mm dik HD foam en 2 lagen MDF van 4mm wat de ondervloer nog stabieler maakt en geschikt voor zwaardere belastingen van bovenaf. Niet voor niets wordt Jumpax® HD vaak in fitnessruimtes toegepast.

Voor houten draagvloeren is Jumpax® CP op de markt gebracht. Deze cementplaat van 2x 6mm kan worden gecombineerd met verschillende onderlagen op houten draagvloeren en zorgt voor een hoge contactgeluidreductie (lees hierna over Jumpax® CP). Het laatste familielid is de Jumpax® Ceramics. Deze ondervloer is een 10 dB oplossing speciaal voor plavuizen in appartementen. De opbouw bestaat uit een Jumpax® CP met een vaste softboard onderplaat van 12mm.

Om de voordelen van Jumpax nog een keer op een rijtje te zetten hebben we een overzicht gemaakt.

 
 
 
Jumpax CP®
 

De toepassing van Jumpax® CP wordt steeds groter. We hadden al drie combinaties die het contactgeluid met 16 dB verbeteren op een houten draagvloer met verschillende onderlagen te weten:

1.

Jumpax® CP met Parmafloor® een standaard oplossing voor op houten draagvloeren.

   

2.

Jumpax® CP met Cocofloor Basic® voor natte ruimtes.

   

3.

Jumpax® CP met GreenFloor® voor situaties waar een hoge brandklasse wordt gevraagd of waarbij de hoogte van de vloer van belang is.


De combinaties zijn uitgebreid met:

4.

Jumpax® CP met EcoPearls® voor scheve en slechte ondergronden.

   

5.

Jumpax® CP met Uniboard® voor het wegwerken van leidingen tot 3cm.


Ook de nieuwe combinaties verbeteren beide het contactgeluid op houten draagvloeren.

 
 
PVC op vloerverwarming
 

PVC op vloerverwarming een probleem? Voor Unifloor niet. Wij bieden de volgende oplossingen:

Speciaal voor PVC click adviseren we RedFloor®. Deze 1,2mm dikke ondervloer heeft een zeer lage
R-waarde van 0,014 m2 K/W en voldoet aan alle eisen die gesteld mogen worden aan een ondervloer voor PVC click. RedFloor® is verkrijgbaar op rollen van 15 m2.

Plakt u liever PVC stroken dan kan dit heel makkelijk op HeatPaXX traditional®. Deze ondervloer combinatie bestaat uit Heat-foil® en Heat-pak®.
De Heat-foil® dient als verende onderlaag en de Heat-pak® is de drager en droge egalisatie waarop de stroken geplakt kunnen worden. De combinatie voldoet ook aan de 10 dB norm zoals die is vastgelegd volgens de NEN-EN-ISO 717-2/ 140-8.

 
 
.     .