TÜV certificering

 

Unifloor biedt maar liefst 24 TÜV gecertificeerde geluidreducerende oplossingen aan voor tal van vloerbedekkingen zoals o.a. laminaat, PVC, vinyl, parket en lamelparket.

Vele VVE verenigingen schrijven nog TNO gecertificeerde ondervloeren voor in hun reglement. TÜV Rheinland heeft de certificatie ruim anderhalf jaar geleden overgenomen van TNO certifications. De van oudsher bekende gele logo´s zijn vervangen door nieuwe blauwe TÜV labels.

Bekijk alle TÜV certificaten op onze website

 


Soundkiller® geluidsreducerende ondervloer voor lamelparket en
2-laags lamelplank.

 

Wist u dat Soundkiller® de enige ondervloer is die 10 dB gecertificeerd is met zowel een 3-laags lamelparket als een 2-laags lamelplank.

Indien u kiest voor Soundkiller® dan bent u zeker van een stabiele ondervloer waardoor kraakklachten tot een minimum beperkt worden. Dankzij de stevige struktuur van de houtvezelplaat zorgt Soundkiller® er tevens voor dat er een laag loopgeluid ontstaat in de ruimte waarin de ondervloer wordt gelegd. Dankzij het FSC keurmerk bent u ook verzekerd van een milieu verantwoord product.

Download leaflet Soundkiller®
Download certificaat Soundkiller®

 
 

Redupax+®, de geluidsreducerende ondervloer speciaal voor alle laminaatvloeren.

 

Dit 2-laags ondervloersysteem is absoluut het stabielste ondervloersysteem dat u onder clicklaminaat kunt leggen. Dankzij de harde bovenlaag ligt het clicklaminaat helemaal strak op de ondervloer.

Hierdoor behoren kraakklachten tot het verleden. Ook zorgt de bovenplaat voor luchtuitsluiting tussen het clicklaminaat en de onderbodem waardoor er een zeer laag loopgeluid ontstaat.

Redupax+® behaalt 10 dB contactgeluidreductie met zowel fineerparket als clicklaminaat.

Ook deze ondervloer is FSC gecertificeerd.

Download leaflet Redupax+®
Download TUV certificaat Redupax+®

 
 

Project EcoPearls® met Jumpax® CP

 

De verkoop van EcoPearls® is in volle gang waardoor er al vele verschillende projecten zijn opgeleverd. Een van deze projecten met deze droge egalisatiekorrel is in combinatie met Jumpax® CP. Het betrof een ruimte van 90m2 met een geschotelde houten draagvloer.

Dankzij EcoPearls® werd de vloer eerst waterpas gemaakt en vervolgens belegd met Jumpax® CP. Voordeel was dat de ondernemer dit in één dag kon realiseren. Met EcoPearls® heb je geen wachttijden.

Kijk voor meer informatie op onze website of kijk bij een van uw leveranciers op de balie naar onze demobakjes. U kunt daar ook een zak bestellen om uzelf te overtuigen van het grote egalisatiegemak van EcoPearls®.

Download naar leaflet EcoPearls®

 

 
 
 
Unifloor showroom display:
 

Om u nog beter van dienst te zijn heeft Unifloor een handige showroomdisplay ontworpen. De display bestaat uit een kast met 7 uitneembare monsterborden. Op de borden is een logische opbouw te zien van de ondervloer en vloerbedekking. Vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar in een monsterbord-vorm.

De showroom displaykast is verder uitgerust met een schuifsysteem waardoor een ruimte ontstaat voor handstalen die wij gratis meeleveren en die wij ook in de toekomst kosteloos blijven aanvullen.

Afmeting van 220x58x34 (HxBxD).

Voordelen voor u:

Vrije keuze in zeven gangbare monsterborden;

Vermelding op onze website als Unifloor-dealer;

Gratis handstalen;

Gratis Unifloor Multimap met alle product leaflets en technische informatie;

Gratis technische scholing voor uw personeel door een van onze technische verkoopadviseurs;

Gratis bezorging en plaatsing door Unifloor;

Showroom display is makkelijk te verplaatsen;

Showroomdisplay neemt weinig ruimte in beslag.


Bestel nu in de maand juli dit complete pakket voor € 145,00 excl. BTW ipv € 180,00 excl. BTW.

Geef via deze link uw bestelling op.

Een van onze technische verkoopadviseurs neemt contact met u op om een afspraak te maken.

 
BlueFloor® en FunFloor®
 
 

Vanaf heden zijn BlueFloor® en FunFloor® uit voorraad leverbaar. Vraag ernaar bij uw grossier.

 

Nieuwe medewerker backoffice

 

Per 3 juni 2013 is René Waaijenberg ons backoffice team komen versterken. René is in dienst getreden als allround medewerker binnendienst.

René is te bereiken op 0570-855533 of r.waaijenberg@unifloor.nl

 
 
.     .