. .
.


TÜV certificaten direct te downloaden

 

Kies voor zekerheid en gebruik alleen ondervloersystemen die TÜV gecertificeerd zijn. TÜV gecertificeerde oplossingen zijn direct herkenbaar aan het TÜV logo met QR code.

Indien u deze code scant, komt u op de website van TÜV Rheinland en kunt u direct controleren of deze ondervloer gecertificeerd is. Op onze website vindt u via het vloerkeuzemenu alle contactgeluidreducerende oplossingen. Op de productpagina kunt u direct een testrapport en een TÜV certificaat inzien en downloaden.

Twijfelt u of een ondervloer gecertificeerd is, controleer het dan via de QR code of www.certipedia.com. Indien de ondervloer niet in de database van TÜV Rheinland wordt genoemd, is deze ook niet gecertificeerd.

Check de website www.certipedia.com

 


CEN/ TS 16354 norm

 

In het Parketblad van maart 2014 stond een artikel over de nieuwe CEN/TS 16354 norm. In dit artikel worden een aantal zaken uit deze norm belicht die belangrijk zijn voor de keuze van een goede ondervloer zoals: de statische belasting (Compressive Strenght), continue belasting (Compressive Creep) en de dynamische belasting (Dynamic load).

Ons nieuwe rolproducten-programma is gebaseerd op deze norm en presteert ver boven het gemiddelde. Download onderstaande leginstructies en vergelijk de waarden van Heat-Foil®, BlueFloor®, RedFloor® en BlackFloor® met de concurrent.

Download leginstructie Heat-Foil®
Download leginstructie BlueFloor®
Download leginstructie RedFloor®
Download leginstructie BlackFloor®

 


NSG Geluidskeurmerk

 

De Nederlandse Stichting Geluidshinder is het platform voor o.a. de VVE en consumenten om advies in te winnen over bijvoorbeeld geluidreducerende ondervloeren.

Om de consument een stuk vertrouwen mee te geven, heeft deze stichting een NSG geluidskeurmerk ontwikkeld. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de geluidreducerende ondervloer TÜV gecertificeerd zijn.
Tijdens de jaarlijkse NSG dag, dit jaar in het Beatrixgebouw in Utrecht, kreeg Unifloor als eerste Nederlandse bedrijf dit keurmerk uitgereikt. Alle producten die het NSG keurmerk dragen, zijn terug te vinden op onze website www.unifloor.nl. Heeft u advies nodig over contactgeluidreductie ga dan ook naar de website www.nsg.nl

 
 

Parket en Wooninrichter vakdagen in Gorinchem
 

Ook Unifloor is weer van de partij op de vakdagen voor Parket en Wooninrichter. U kunt ons vinden op standnummer 144.

Unifloor presenteert dit jaar het geheel vernieuwde ondervloerprogramma op rol met als nieuwkomers BlueFloor® en BlackFloor®. Laat u informeren over de vele voordelen.

Daarnaast laat Unifloor alvast een uitbreiding zien in de Jumpax familie die vanaf medio mei leverbaar is: Jumpax® Basic. In de stand en op het noviteitenplein kunt u de Ecopearls® bekijken. Deze droge egalisatiekorrel maakt elke slechte ondergrond volledig vlak en stabiel.

Klik hier voor gratis toegangskaarten

 


Renovatiebeurs 2014 in Den Bosch

 

Unifloor is vanaf woensdag 9 april tot vrijdag 11 april ook te zien op de Renovatiebeurs in Den Bosch. U vindt ons in Hal 3 A020.

Unifloor toont hier de Ecopearls® met Jumpax® CP. Er is een demonstrateur aanwezig die u gaat laten zien hoe deze ondervloer combinatie gelegd moet worden. Deze demonstratie wordt afgewisseld met een Jumpax® HD demo.

Jumpax® HD is een droge egalisatieoplossing voor slechte zandcement vloeren en houten draagvloeren voor zwaardere toepassingen.
Naast deze droge egalisaties toont Unifloor ook de vertrouwde contactgeluidreducerende oplossingen: Redupanel® en Multipanel®. Mutipanel ® is ook uitstekend te gebruiken voor het infrezen van vloerverwarming. Laat u informeren, u bent van harte welkom.

Klik hier voor gratis toegangskaarten

 
.
  .