. .
.


Testen en certificering door TÜV Rheinland

 

U weet dat Unifloor B.V. haar producten veelvuldig laat testen op de 10dB norm zoals die door TÜV Rheinland is gedefinieerd in de testprocedure. Het resultaat van deze testen is een door TÜV uitgegeven certificaat waarmee wordt aangegeven dat het geteste product aan de 10dB norm voldoet.

TÜV gecertificeerde oplossingen zijn direct herkenbaar aan het TÜV logo met QR code. Indien u deze code scant, komt u op de website van TÜV Rheinland en kunt u direct controleren of deze ondervloer gecertificeerd is.

Op de website www.unifloor.nl vindt u via het vloerkeuzemenu alle contactgeluidreducerende oplossingen. Op de productpagina kunt u direct een testrapport en een TÜV certificaat inzien en downloaden.

Twijfelt u of een ondervloer gecertificeerd is, controleer het dan via de QR code of www.certipedia.com. Indien de ondervloer niet in de database van TÜV Rheinland wordt genoemd, is deze ook niet gecertificeerd.

Check de website www.certipedia.com

 
 

Jumpax® CP met GreenFloor® de juiste combinatie
 

Opbouwhoogte is een groot probleem in de renovatie wereld. Unifloor heeft de oplossing:
Jumpax® CP met Greenfloor® is de dunste oplossing voor op houten vloeren.


Deze combinatie (12mm + 3mm = 15mm) behaalt hoge resultaten in contactgeluidreductie(Ico = 7 dB)** en lucht geluidisolatie (Ilu = 6 dB)** Op Jumpax® CP kan o.a. direct houten lamelparket delen of plavuizen verlijmd worden.

** Gemeten op een geïsoleerde houten draagvloer met vrijdragend plafond ( Ico = - 4dB en Ilu = 0 dB)

 
 
.
  .