. .
.
  .
 

Jumpax HD in sporthal te Holwerd

 

In oktober hebben we in een sporthal op sportpark De Morgenzon in Holwerd 450 m2 Jumpax HD (Heavy Duty) gelegd, met daarop PVC. Na advies van onze adviseur Robert van Leeuwen aan eigenaar Martinus Bron en legbedrijf Bron Snijder uit Stiens, ging het legbedrijf aan de slag.

De oneffen draagvloer hoefde niet geëgaliseerd te worden, door het gebruik van Jumpax HD. De leggers konden de klus daardoor in twee dagen klaren. Het resultaat is een mooie vlakke vloer, waar nu de voetjes van de vloer gaan! De sporthal wordt namelijk gebruikt als theater en danszaal.

 
 


Meer foto’s

 
 

Gang van zaken rond TÜV-certificering
 

Voor vrijwel alle vloerbedekkingen biedt Unifloor een TÜV-gecertificeerde 10 dB ΔLlin oplossing. Het TÜV-certificaat is het enige onafhankelijk bewijs waarmee bij een VvE kan worden aangetoond dat de combinatie van een vloerbedekking en een ondervloer 10 dB ΔLlin haalt.

Unifloor krijgt regelmatig vragen over meettests en certificering. Hoe gaat dit in z’n werk? Hoe weet ik zeker dat ik een vloercombinatie gecertificeerd is? Wat adviseert de Nederlandse Stichting Geluidshinder? En welke eisen mogen VvE’s stellen? Lees meer hierover

 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
R.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Vousten
F.Vousten@unifloor.nl
06-51 97 83 66

 
 
.
  .