. .
.
  .


Terugblik Week van de Bouw
maandag 9 t/m 13 februari

 

Unifloor kijkt terug naar een zeer succesvolle beurs begin februari in de Jaarbeurs in Utrecht.
De “Week van de Bouw” bestond uit vier beurzen: Bouwbeurs, Renovatie & Transformatie, Gevel en Material Xperience. De formule werkt goed, want de kwaliteit van de bezoeker is op deze manier veel hoger dan voorgaande jaren omdat hij gericht de beurs bezoekt.


Er was veel belangstelling voor de Jumpax® CP en de Ecopearls® die doorlopend werd gedemonstreerd op het podium door Markus Rens.
Door het creëren van een overgang op het podium tussen een houten draagvloer en een verlaagde betonvloer werd het effect van Ecopearls® heel goed naar voren gebracht.

De droge lijmverbinding van Jumpax® CP, waarbij geen lijm wordt toevoegd en niets wordt geschroefd, was voor vele belangstellende een echte nieuwe noviteit op de Renovatiebeurs 2015.

Download hier informatie over Jumpax® CP en Ecopearls®

download leaflet Jumpax® CP
download leaflet Ecopearls®

 


Jumpax® CP met PU afwerking
super strak

 

In Amsterdam ligt een geslaagd project Jumpax® CP met een PU afwerking. Eerst werd de houtenvloer uitgevlakt met Ecopearls® en voorzien van een vochtscherm. Daarop is een stabiliserende plaat Parmafloor® 9mm gelegd.

Aan de zijkant worden kantstroken geplaatst om geluidslekken te voorkomen. Op de Parmafloor wordt de Jumpax® CP geplaatst en vervolgens worden de naden voorbewerkt voor de uiteindelijke PU afwerking.

Meer weten hierover, neem contact op met een van onze technische adviseurs

 
 

Jumpax® CP met EcoPearls®
de ideale combinatie
 

Vele houten draagvloeren zijn niet vlak. Een bekend probleem bij het renoveren van een oud pand.

Ecopearls® met Jumpax® CP biedt de oplossing. Met de steenachtige korrel wordt de houten draagvloer eerst vlak gemaakt door middel van een rei. De oneffenheden vullen zich met korrels. De korrels gaan in elkaar zitten waardoor een zeer stevig en stabiel “bed” ontstaat. Oneffenheden tot 18 cm kunnen hiermee vlak worden gemaakt. Vervolgens wordt de vloer dichtgelegd met Jumpax® CP. De combinatie Jumpax® CP met 3 cm Ecopearls® geeft een verbetering van 14 dB ∆Ln gemeten op een geïsoleerde houten draagvloer met een Ico van – 4 dB.

Download hier het meetrapport contactgeluidreductie Jumpax® CP met Ecopearls®

 

Unifloor aanwezig op de Vakdagen Parket & Wooninrichter
 

Unifloor nodigt u hierbij uit op de stand. Laat u bij ons informeren over de mogelijkheden die de Jumpax® familie u kan bieden en de rolmaterialen, zoals o.a. Heat-Foil en Blackfloor voor laminaat en PVC die allen ruim voldoen aan de nieuwe EPLF norm.

Vakdagen Parket & Woninginrichter 30 maart t/m 1 april 2015 Evenementenhal Gorinchem

Klik hier voor een toegangskaart

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .