. .
.
  .


Vakdagen Parket & Woninginrichter

 

Unifloor neemt dit jaar weer deel aan de Vakdagen Parket & Woninginrichter beurs van 30 maart t/m 1 april in Gorinchem. Laat u informeren over het nieuwe ondervloeren concept voor laminaatvloeren waarin de nadruk wordt gelegd op de indrukbaarheid van de ondervloer, warmteweerstand, loopgeluid en contactgeluidreductie.

Verder laat Unifloor de gehele Jumpax collectie zien: Jumpax® Basic, Jumpax® Original, Jumpax® HD en Jumpax® CP. Als laatste ziet u demonstratie van Ecopearls®, het unieke droge egalisatie systeem!

 

10 dB op houten draagvloer?
Unifloor heeft een oplossing
 

In de renovatie komen we veel houten draagvloeren tegen. Een van de wensen van de opdrachtgever is een hoge contactgeluidreductie. Unifloor biedt hiervoor een oplossing.

Jumpax® CP met Greenfloor®. Deze ondervloercombinatie heeft een totale opbouw hoogte van maar 15mm. Beide lagen voldoen aan brandklasse Bfl-s1.

GreenFloor® is een natuurproduct van 3mm dik op rol. Jumpax® CP bestaat uit een dubbele cementplaat van 6mm voorzien van een interactieve lijm. Door de platen in halfsteens verband en overlappend op elkaar te plakken ontstaat er een grote stabiele universele ondervloer.

Op een geïsoleerde houten draagvloer met een Ico van – 4 dB realiseren wij een geluidreductie van Ico 11 dB, dus een Ln,w waarde van 52 dB.

Download het meetrapport contactgeluidreductie Jumpax® CP met GreenFloor®

 

 

10 dB oplossing voor Meister SilentTouch® DD 300.
 

Unifloor heeft in samenwerking met Meister een oplossing ontwikkeld voor de nieuwe designvloer van Meister, de SilentTouch® DD 300. Productmanager Frank Vousten: “De marktontwikkeling in vloeren staat niet stil en wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen hiervoor. Het is ons zelfs gelukt om twee 10 dB oplossing aan bieden: Redupax+® en Bluefloor®”.

Voor de klant die liever met een plaat werkt is Redupax+® de ideale oplossing. De 8mm stabiele softboard plaat voorzien van een vlakke hardboard toplaag zorgt voor een zeer stabiele en stille ondervloer. Met Redupax+® wordt zelfs een resultaat van 11 dB ∆Llin gehaald.

Daarnaast is de Bluefloor® een oplossing voor appartementen. Deze 2mm dikke stevige schuim zorgt eveneens voor een stabiele en stille vloer. De combinatie Bluefloor® is tevens geschikt voor appartementen met een vloerverwarming.

 

 
 
Unifloor wederom geslaagd voor
de TÜV hertesten.
 

Unifloor is er wederom in geslaagd om alle ondervloerproducten succesvol te laten hertesten bij TÜV Rheinland. Dat betekent voor u extra zekerheid bij de verkoop van een van onderstaande ondervloeren.

We zetten speciaal voor u nog een keer alle TÜV gecertificeerde ondervloeren op een rij. De certificaten en productleaflets kunt u terug vinden op www.unifloor.nl/producten

Laminaat
HeatFoil®

BlueFloor®
Redupax®
Redupax+®
Fineerparket
Redupax+®
Lamelparket
HeatFoil®

Soundkiller®
Multiplank
SoundKiller®
Redupanel® Parket
met Cocofloor® 4mm
Tapis/Prefab tapis
Parpax®
9mm bourgogne
Redupanel® Parketmet Cocofloor® 4mm
Plavuizen
Jumpax® Ceramics
Verend vinyl
Marathon® Super

Marathon® Dual
Marmoleum/
PVC stroken verlijmd

Jumpax® HD
Jumpax® Dual
HeatPaXX® Traditional

HeatPaXX® Isolator
PVC click
RedFloor®
 
 

Vakdagen Parket & Woninginrichter
30 maart t/m 1 april 2015
Evenementenhal Gorinchem

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .