. .
.
  .


20 jaar Jumpax!

 

Dit jaar bestaat Jumpax® Dual al weer 20 jaar! In 1995 introduceerde Unifloor in Nederland deze unieke droge egalisatie-oplossing. In een relatief korte tijd werd de markt bekend met Jumpax® Dual en werd deze door veel professionele vloerenleggers en woninginrichters succesvol toegepast.

De toepassingen werden naast tapijt uitgebreid met o.a. vinyl, kurk en PVC stroken in verschillende vormen. Ook buiten de Nederlandse grenzen werd Jumpax® Dual geïntroduceerd wat resulteerde in toenemende verkopen in grote Europese landen maar bijvoorbeeld ook in de V.S.

Hierdoor concluderen we dat gebruikers in zowel Nederland als in het buitenland Jumpax® Dual als hét meest gebruikersvriendelijke en het snelste te leggen ondervloersysteem in de markt kwalificeren.

Zoals u van Unifloor gewend bent, ontwikkelen wij op basis van de wensen van onze klanten steeds weer nieuwe oplossingen. Binnen onze “Jumpax-familie” heeft dit geleid tot de volgende introducties:

»

In 2007 werd Heat-Pak® geïntroduceerd als een Jumpax® ondervloer speciaal voor vloerverwarming;

   

»

In 2008 kwam Jumpax® Heavy Duty en Jumpax® Fire Resistance op de markt. Een upgrade van de originele Jumpax® waarbij de Heavy Duty wordt ingezet bij projecten met zwaardere belasting en de Fire Resistance speciaal werd ontwikkeld als een brandvertragende ondervloer;

   
» Unifloor wil graag het Jumpax® systeem voor alle soorten vloerbedekking inzetten. In 2009 kwam de derde uitbreiding: Jumpax® CP en Jumpax® Ceramics. Deze bouwgerichte producten maken het mogelijk om houten draagvloeren te verbeteren en plavuizen in een appartement te leggen.
   

»

In 2013 introduceerden we Jumpax® Basic. Deze ondervloer, speciaal voor vloerverwarming, is ook geschikt voor de niet standaard situaties waarbij een zelf gekozen onderlaag vaak uitkomst biedt.

In het kader van 20 jaar Jumpax® gaan wij u ook dit jaar weer verblijden met uitbreiding van onze Jumpax ® familie, natuurlijk wordt u daarover via deze nieuwsbrief geïnformeerd!

 
 

Marathon® Dual
 

U kent dit product als de speciale ondervloer voor verend vinyl, zelfklevende PVC en 4 mm PVC click.

Marathon® Dual heeft een gebruiksvriendelijke verbetering gekregen en wel in de verpakking. Vanaf heden zullen we alle belijmde platen, voorzien zijn van interactieve lijm, aanleveren met een dunne schutfolie. Dit voorkomt eventuele ongemak bij het uit elkaar halen van de platen.
Het maakt het leggen van de Marathon® Dual nog makkelijker!

download leaflet
Marathon® dual

download leginstructie
Marathon® dual

 

 

Heat-Blok®
 

Deze isolerende ondervloer voor onder laminaat, parket of Jumpax® Basic heeft een gedaantewisseling ondergaan. Unifloor levert HeatBlok® voortaan uit in een frisse witte kleur i.p.v. grijs. Op het vernieuwde inlegvel vindt u de uitgebreide technische informatie over HeatBlok® terug. Aan het product zelf is niets veranderd. HeatBlok® heeft nog alle voordelen van zijn grijze voorganger.

download nieuwe leginstructie HeatBlok®

 

Heat-Foil®
 
Vanaf volgende maand zullen wij de verpakking van Heat-Foil® aanpassen. De veel verkochte rode rollen zullen dan worden verpakt in een witte bedrukte doos. Volgende maand laten wij u in deze nieuwsbrief alvast zien hoe deze nieuwe verpakking eruit gaat zien.

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .