. .
.
  .


20 jaar Jumpax!

 

Jumpax® Dual is al ruim 20 jaar succesvol in de markt en het meest toegepaste ondervloersysteem voor droge egalisatie door de Nederlandse woninginrichter. Met Jumpax® Dual kunt u snel en gemakkelijk een slechte ondergrond egaliseren en direct beplakken met diversen soorten vloerbedekking zoals: tapijt, vinyl, kurk, PVC stroken en linoleum.

Voor appartementen waarbij een 10 dB contactgeluidreductie wordt gevraagd, hebben we Jumpax® Dual getest en TÜV gecertificeerd met 2mm linoleum, 2mm PVC stroken en 2mm vinyl. Daarnaast haalt deze super vlakke ondervloer ook 10 dB contactgeluidreductie met PVC click 4mm. Verder is Jumpax® Dual ook goedgekeurd door de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG)
Om het voor de legger makkelijker te maken, hebben we de onderplaten voorzien van een markering in de lengte en breedte waardoor deze zonder af te tekenen de platen in het juiste verband kan doorsnijden en leggen. Gebruik hiervoor een speciaal Jumpax® mesje!
Volg deze link voor onze leginstructievideo.

 

Jumpax® CP met Ecopearls® de ideale oplossing op houten draagvloer.
 

Speciaal voor de renovatiebranche hebben we Jumpax® CP ontwikkeld. Deze dunne vloer van 12mm dik is de ideale oplossing voor het egaliseren van een houten draagvloer in een renovatie project.

De cement gebonden ondervloerplaat is vrijwel ongevoelig voor vocht en is ontbrandbaar waardoor deze plaat ook aan de brandeisen volgens het Bouwbesluit 2012 voldoet.

In combinatie met 3 cm Ecopearls® egalisatiekorrels wordt er een hoge contactgeluidreductie bereikt op een houten draagvloer. Op een basis vloer van een Ico= – 4 dB (Ln = 64 dB) vloer bereiken we een reductiewaarde van + 14 dB. (Ico= +10 dB (Ln = 48 dB)). Hiermee voldoet deze combinatie ruimschoots aan het Bouwbesluit. Ecopearls® zijn verkrijgbaar in zakken van 50 liter en handige meeneem emmers met afsluitbare deksel van 35 liter.

Volg deze link voor onze leginstructievideo.

 

 

De vele mogelijkheden met Redupax®+
 

Binnen ons assortiment ondervloeren voor click laminaat willen we de Redupax®+ nogmaals onder uw aandacht brengen. Deze ondervloer is 8mm dik en presteert zeer hoog op het gebied van loopgeluidreductie.

De ondervloer is super stabiel dankzij de harde bovenplaat. Redupax®+ is een uitgebreidere versie van de normale Redupax®. Dit zien we terug in de prestaties op gebied van contactgeluidreductie speciaal voor appartementen maar ook voor houten draagvloeren.

Redupax®+ is 10 dB getest met: linoleum click, laminaat click, fineer click en meister silent touch. Met de drie eerstgenoemde ondervloeren is Redupax®+ ook TÜV gecertificeerd en goedgekeurd door de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG).

Zoekt u een ondervloer die het contactgeluid op een houten draagvloer uitstekend verbetert in combinatie met 8mm click laminaat dan biedt Redupax®+ de uitkomst.

Op een basis vloer van een Ico= – 4 dB (Ln = 64 dB) vloer bereiken we een reductiewaarde van maar liefst + 9 dB!

 

Blackfloor® meer
dan alleen voor
PVC click
 

Binnen onze collectie rolmaterialen hebben we de toepassing van Blackfloor® uitgebreid met PVC loose lay. Deze zeer stabiele ondervloer (CS = 400 kPa) is voorzien van een lichte antislip laag. Deze laag zorgt ervoor dat de PVC loose lay niet gaat schuiven. Daarnaast wordt Blackfloor® al regelmatig gebruikt als stabiele ondervloer voor onder PVC click.

 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .