. .
.
  .


20 jaar Jumpax!

 

Naast Jumpax® Dual Original hebben we 5 jaar geleden ook Jumpax® Heavy Duty (HD) op de markt gebracht. Jumpax® HD heeft een dikkere MDF laag die zorgt dat de ondervloer nog stabieler wordt en een nog hogere drukbelasting aan kan. Deze ondervloer is zeer geschikt voor zwaarder projectgebruik zoals in sportscholen, bedrijfskantines en winkelruimtes.

Met Jumpax® HD kunt u snel en gemakkelijk een ondergrond droog egaliseren en direct beplakken met diversen soorten vloerbedekking zoals tapijt, vinyl, kurk, PVC stroken en linoleum.

Jumpax® HD is getest en TÜV gecertificeerd met 2mm linoleum, 2mm PVC stroken en 2mm vinyl. Hiermee is Jumpax® HD een prima oplossing voor appartementen waarbij een 10dB contactgeluidreductie wordt gevraagd. Daarnaast is Jumpax® HD ook goedgekeurd door de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG).

Lengte- en breedtemarkering op de onderplaten van Jumpax® HD zorgen ervoor dat de platen in het juiste verband doorgesneden en gelegd kunnen worden zonder dat deze eerst afgetekend moeten worden. Gebruik hiervoor een speciaal Jumpax® mesje!

Klik op deze link voor onze leginstructievideo.

 

Heatblok® en infrarood vloerverwarming
 

We zien het afgelopen jaar veel ontwikkelingen die moeten leiden naar meer energieneutrale woningen en gebouwen. Heating Solutions International (HSI) loopt hierin voorop en wij werken dan ook intensief met HSI samen zodat ook onze producten aansluiten bij deze ontwikkelingen.

HSI heeft een duurzame infrarood vloerverwarming ontwikkeld waarvan recentelijk onafhankelijk is aangetoond dat deze 35% minder energie gebruikt dan conventionele vloerverwarmingssystemen. Door deze infrarood vloerverwarming slim te combineren met Unifloor ondervloeren wordt het rendement nog eens extra vergroot.

Unifloor biedt in dit kader oplossingen voor de volgende typen topvloeren: laminaat, keramische tegels, tapijt, linoleum, vinyl en gietvloeren. Zo kunnen HeatBlok®, Jumpax® Basic en Jumpax® Dual Original toegepast worden bij zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Een voorbeeld van zo’n project is de renovatie van de kerk in Oijen. Dit project is gezamenlijk met HSI uitgevoerd, waarbij de isolerende onderlaag van HeatBlok® fungeert als warmteblok onder de vloerverwarming van HSI. Bekijk het TV-fragment.

 

EcoPearls® + Redupax®
 

Onlangs werkte Unifloor mee aan een project waarbij Ecopearls® in combinatie met Redupax® zijn toegepast.

De ondergrond had een verloop van 5cm. Dankzij Ecopearls® is de vloer helemaal vlak gemaakt en daarna voorzien van Redupax® ondervloer platen. Hierop is click laminaat geplaatst.

 
 

Unifloor en TÜV certificaten
 

TÜV Rheinland heeft naast de website www.certipedia.com waar u alle TÜV gecertificeerde ondervloeren kunt vinden, ook een website geopend met informatie over de in Nederland geldende 10dB norm met daarbij de uitleg wat TÜV daarin voor u betekent (klik hier voor deze informatie).

Op onze website vindt u tevens per product alle TÜV certificaten. Deze zijn uiteraard gratis te downloaden. U vindt deze certificaten onder downloads.

 

 
 
Personeels-
uitbreiding
 

Monique Meijer is per 1 juni in dienst gekomen om de Marketing afdeling te versterken.

Monique is bereikbaar per email m.meijer@unifloor.nl


Olaf Hennicke is per 1 juni in dienst gekomen als Sales Manager voor Midden Duitsland.

Olaf is bereikbaar per email o.hennicke@unifloor.nl of mobiel 0049-1742909192.

 
 

Vakantie
 

Unifloor is tijdens de zomervakantie open en gewoon bereikbaar. Wij kennen geen zomersluiting en leveren ook dagelijks ondervloeren uit.

Wij wensen u namens alle medewerkers van Unifloor een hele fijne zomervakantie!

 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .