. .
.
  .


Jumpax® is de ondervloeroplossing
voor elk probleem!

 

Zo is Jumpax® CP een Cement bounded Panel dat veelal in de bouwwereld, bij nieuwbouw en renovatie, gebruikt wordt. In combinatie met diverse onderlagen kan deze cementplaat toegepast worden op houten draagvloeren.

Jumpax® CP heeft uitstekende contact- en luchtgeluid reducerende eigenschappen, is brandwerend en nagenoeg ongevoelig voor vocht. Doordat er geen schroeven nodig zijn bij het leggen van deze ondervloeroplossing, is hij zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en snel te leggen.

 

Ecopearls® in combinatie met
Jumpax® Basic
 

De vloer van de kapel in de O.L. Vrouwekerk in Grubbenvorst moest gerenoveerd worden. De wens was om over de oude plavuizen een PVC vloer te plaatsen. Daarbij moesten de oude kerkbanken eerst verwijderd worden en bleef men met een opening van 5cm diep zitten, over een flinke oppervlakte.

Nadat er bij Unifloor advies ingewonnen was, werd besloten om hier de combinatie Ecopearls® en Jumpax® Basic toe te passen. De opening werd gevuld met Ecopearls®. De gehele plavuizenvloer werd eerst belegd met Redupax® en vervolgens met Jumpax® Basic. Voor de PVC afwerking werd een speciaal patroon ontworpen door Vaessen Wonen uit Maasbree die dit project ook uitgevoerd heeft met een schitterend eindresultaat.

 

Assortiment wijzigingen

Parpax® uit het assortiment
 

Door minder gebruik van ondervloeren op het gebied van 6mm tapis, is Parpax® uit ons assortiment sinds augustus jl. We hebben hiervoor 2 alternatieven.

Voor 6mm tapis is de combinatie van Jumpax® CP met Soundkiller® de 10 dB oplossing. Voor 11mm prefab tapis komt later dit jaar een alternatief. Informatie hierover volgt.

 
Redupanel® Parket uit het assortiment
 

Vanwege het geringe verschil tussen Redupanel® en Redupanel® Parket hebben we besloten om alleen met Redupanel® verder te gaan.

Redupanel® wordt gebruikt als renovatieplaat op bijvoorbeeld houten draagvloeren. De combinatie Redupanel® met Cocofloor® kunnen we aanbieden als 10 dB oplossing voor 9mm massief parket en multiplank 20mm vol verlijmd.

 
Parmafloor® uit het assortiment
 

Parmafloor® werd verkocht als onderlaag voor Jumpax® CP, maar dit artikel is uit ons assortiment vanwege verminderde toepassing.

Als alternatief kunnen wij u Redupax® aanbieden, ook 9mm en ook volledig milieuvriendelijk.

 
 

Vloerkeuzemenu
 

Kent u ons vloerkeuzemenu al? Op onze website vindt u ons keuzemenu dat u helpt bij het kiezen van de juiste ondervloeroplossing. Door het invoeren van een aantal basisgegevens zoals de keuze van de vloerbedekking en de gebruikstoepassing, geven wij u productadvies voor de ondervloer.

 

 
 
Personeels-
uitbreiding
 

Per 1 augustus is ons verkoopteam in Duitsland uitgebreid met Rainer Popp. Rainer is Sales Manager voor Zuid Duitsland en Oostenrijk.

U kunt Rainer bereiken per
mail via r.popp@unifloor.nl
of telefonisch op
0049 - 1742909192.

 
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .