. .
.
  .


Jumpax® Dual Underlay System:
Dé ondervloeroplossingen voor elk probleem!

 

De Jumpax® familie is gegroeid de laatste jaren. Ooit begonnen met Jumpax® Dual Original en inmiddels in meerdere uitvoeringen voor diverse toepassingen beschikbaar. De basis is in de gehele familie gelijk: een onderplaat en een bovenplaat die door middel van interactieve lijm met elkaar verbonden worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat een oude ondervloer in zeer korte tijd veranderd kan worden in een absoluut vlakke vloer. Een snelle, eenvoudige droge egalisatie vorm die zorgt voor een tijdbesparing en dus een geldbesparing. We lichten er een paar uitvoeringen uit.

Zo is Jumpax® Basic uitermate geschikt om in te zetten bij zowel elektrische als traditionele vloerverwarming. De lage warmteweerstand van Jumpax® Basic zorgt voor een prima basis om uw vloerbedekking op te leggen. En in combinatie met Heat-foil® of Heatblok® is dit zelfs een 10 dB oplossing.

Jumpax® HD daarentegen is dé oplossing als er sprake is van een hogere drukbelasting. Juist bij projectmatig gebruik, zoals in sportscholen, kantoren en winkels, is Jumpax® HD een zeer stabiele basis en ook geschikt voor gebruik in combinatie met traditionele vloerverwarming. Jumpax® HD is tevens een 10 dB oplossing voor PVC en linoleum. Kijk voor de nieuwe leginstructiefilm op ons eigen YouTube kanaal.

Jumpax® Original, wie kent hem niet. Deze ondervloeroplossing is een zeer stabiel, snel en eenvoudig te verwerken systeem geschikt voor vele toepassingen. Perfect egaliserend, thermisch isolerend en te verwerken op houten vloeren. Én een 10 dB oplossing in combinatie met PVC stroken of linoleum.

 

Unifloor oplossing voor tapis
 

We hadden Parpax® in ons assortiment en deze ondervloer kende twee toepassingen: 6 mm tapis en 11 mm Prefab tapis. Voor 6 mm tapis kunnen we nu de volgende ondervloeroplossingen aanbieden: Multipanel en de combinatie Jumpax® CP met Soundkiller. Twee gegarandeerd stabiele 10 dB contactgeluid reducerende oplossingen in combinatie met 6mm tapis.

Speciaal voor de 11 mm Prefab tapis bieden wij Jumpax® Prefab aan. Dit is een combinatie van Jumpax® Nature met Cocofloor 4mm. Jumpax® Nature is een nieuw systeem en wordt binnenkort officieel geïntroduceerd. Meer informatie over dit ondervloersysteem treft u binnenkort aan op onze website. Jumpax® Nature bestaat uit een 6,5 mm softboard op een 4 mm MDF onderplaat, een 4 mm MDF bovenplaat.

download leaflet Jumpax CP met Soundkiller
download leaflet Multipanel

 

We gaan verhuizen!
 

Door te verhuizen naar een groter pand heeft Unifloor, ook voor de toekomst, de mogelijkheid om door te groeien. Unifloor levert zijn ondervloersystemen niet alleen in Nederland, maar inmiddels ook in tientallen andere landen in Europa en daarbuiten.

Aangezien de productie uitgebreid wordt, is het fijn dat de nieuwe locatie meer opslagcapaciteit biedt en tevens meer kantoorruimte. De verhuizing staat gepland op donderdag 19 en vrijdag 20 november, op deze 2 dagen leveren wij geen goederen uit en zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Vanaf maandag 23 november zijn wij weer als vanouds bereikbaar (telefoonnummer ongewijzigd) op onze nieuwe locatie. Ons nieuwe adres is vanaf 23 november

Unifloor B.V
Arnsbergstraat 4
7418 EZ Deventer

 
 

Eerste NSG Geluidkeurmerk
 

Vandaag is het een jaar geleden dat het eerste exemplaar van het NSG Geluidkeurmerk werd uitgereikt aan Unifloor voor een aantal geluid reducerende ondervloeroplossingen. Deze producten zorgen ervoor dat de geluidsoverlast van lopen met hard schoeisel in woningen met betonvloeren beperkt wordt.

De Nederlandse Stichting Geluidhinder (NSG) heeft een bijzondere rol gespeeld als we het hebben over de geluidhindernorm in Nederland. Begin jaren negentig heeft NSG de norm van 10 dB voor vloerbedekkingen geintroduceerd. De ambtelijke commissie van Dinther die voor de rijksoverheid toentertijd een project uitvoerde m.b.t. de Wet Geluidhinder (Wgh), vond deze norm een goed sturend element voor marktbewerking en geluid. En inmiddels is deze norm alom geaccepteerd bij verhuurders, VVE’s en akoestisch adviseurs.

Voor Unifloor is geluidreductie al jarenlang één van de eigenschappen die bij bestaande en nieuwe producten altijd hoog in het vaandel staan.

 

Domotex 2016
 
Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor de jaarlijks terugkerende Domotex in Hannover. Dit jaar gaan de deuren open vanaf zaterdag 16 t/m dinsdag 19 januari 2016. U vindt ons in hal 7, standnummer A20. Noteert u de datum alvast? Unifloor gaat hier het nieuwe Jumpax Family concept introduceren. Wij verwelkomen u graag op onze stand.
 

Acclimatiseren
 
Nu het weer kouder wordt willen wij u extra op het belang van het acclimatiseren van de ondervloer attenderen. Door de ondervloer op de juiste wijze (dit staat op de leginstructie beschreven) te laten acclimatiseren in de te beleggen ruimte, voorkomt u klachten.
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .