. .
.
  .


Domotex 2016

 

Hierbij nodigen wij u uit om onze nieuwe stand te bezoeken tijdens de Domotex in Hannover vanaf zaterdag 16 januari tot en met dinsdag 19 januari 2016. Laat u informeren over ons nieuwe Jumpax® Family Concept.

Wij introduceren tijdens deze dagen ook een nieuwe Jumpax® uitvoering. Op de stand vertellen wij u alles over het nieuwe concept en de vele toepassingsmogelijkheden die onze Jumpax® systemen bieden. Op de stand zullen wij doorlopend demonstraties geven en kunt u lid worden van de Jumpax® Family door samen met de nieuwe Jumpax® op de foto te gaan. U vindt ons in hal 7, stand 020. Toegangskaarten nodig? Klik deze link.

 

Van een succesvol 2015 naar
een veelbelovend 2016
 

Wij kijken terug op een succesvol 2015. Ons team is uitgebreid met maar liefst 4 medewerkers. Daarnaast zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand waarin we de mogelijkheid hebben om ook in de toekomst te kunnen blijven ontwikkelen en te groeien.

Tevens zijn er weer een aantal innovatieve nieuwe producten in ons assortiment bij gekomen. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen dat u heeft gesteld in onze onderneming en wij hopen dat ook 2016 een fijn jaar van samenwerking wordt.

 

Fijne feestdagen!
 

Wij wensen u en uw naasten hele fijne feestdagen toe en een mooi, gezond en succesvol 2016! Ook in het nieuwe jaar staat het Unifloor team weer voor u klaar!

 
 

Aanpassing
REDU-PANEL®
 

Unifloor is continu bezig met het optimaliseren en verbeteren van de kwaliteitsproducten die we op de markt brengen. Dat heeft er toe geresulteerd dat we de veer- en groefverbinding van onze REDU-PANEL® nog verder verbeterd hebben.

Door bij de productie het referentiepunt van de veer- en groefverbinding te verplaatsen, is de kans op hoogteverschillen tot een minimum beperkt. Een bijkomend voordeel is dat de lijm zich nog beter verdeelt in de veer en groef. De vernieuwde REDU-PANEL® zal vanaf januari beschikbaar zijn. Het kan dus zijn dat u bij een nieuwe bestelling de oude en de vernieuwde versie REDU-PANEL® geleverd krijgt. Op de pallet is zichtbaar dat het om de vernieuwde versie gaat. Belangrijk om te weten is dat de oude versie niet past op de vernieuwde versie. Mocht dit problemen voor uw opleveren, neemt u dan contact op met uw technisch verkoopadviseur.

 

Accessoires
 
Wij hebben voor u een speciale leaflet gemaakt waarin alle Unifloor en Jumpax® accessoires samen worden weergegeven. Klik hier om de leaflet accessoires te downloaden. Alle accessoires zijn te bestellen bij uw grossier.
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .