. .
.
  .


Bezoek ons op EFWEX

 

Hierbij nodigen wij u uit onze stand te bezoeken tijdens de EFWEX vanaf zondag 13 maart tot en met dinsdag 15 maart 2016. Laat u informeren over ons nieuwe Jumpax® Family Concept.

Wij introduceren tijdens deze dagen ook een nieuwe Jumpax® uitvoering. Op de stand vertellen wij u alles over het nieuwe concept en de vele toepassingsmogelijkheden die Jumpax® biedt. U vindt ons in hal 5/ standnummer 8639, Flanders Expo in Gent (België).

Toegangskaarten nodig? Surf naar www.efwex.eu

 


BlackFloor®
 

Wist u dat Blackfloor® een van de stabielste ondervloeren is onder click PVC? Blackfloor is 1mm dik en voorzien van een antislip laag zodat de PVC delen niet gaan schuiven.

Met een CS waarde (volgens EPLF norm) van 400 kPa behoort Blackfloor® absoluut bij de toppers in z’n soort. Blackfloor® is verkrijgbaar in handzame rollen van 15m². Blackfloor® is vanaf 1 maart a.s. blijvend in prijs verlaagd. Vraag naar het product bij uw groothandel.

Download het BlackFloor-leaflet

 

Project Jumpax® Original Amstelveen
 

In Amstelveen wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van een oud bedrijfspand voor de opvang van zo’n 500 asielzoekers.

Unifloor is ook bij dit prachtige project betrokken en levert maar liefst 8.000 m² Jumpax® Original om de ondergrond geschikt te maken voor een snelle vloerafwerking.

 
 

Heat-Foil® in nieuwe verpakking
 

Vanaf 1 februari 2016 leveren wij onze succesvolle Heat-Foil® in een nieuwe verpakking. De klassieke bruine doos is vervangen door een in het oog springende frisse witte doos.

Deze nieuwe doos is voorzien van de nodige informatie en ideaal om in uw winkel te zetten. In één doos zitten 9 rollen Heat-foil®. Heat-Foil® is de superstabiele ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming en vloerkoeling en dé 10 dB oplossing voor zowel click laminaat en lamelparket. Ofwel: Heat-Foil® is de ondervloer die alles kan.

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .