. .
.
  .


Renovatie & Transformatie beurs

 

Volgende week vindt de Renovatie & Transformatie beurs weer plaats in Den Bosch. Deze beurs voor duurzame vernieuwing in de bouw en vastgoed richt zich op de professionals uit de bouw- en renovatiebranche.

Unifloor is ook aanwezig, u vindt ons in hal 03, stand E032. Veel van onze ondervloeren en ondervloersystemen zijn een ideale oplossing voor de renovatie- en bouwbranche. Zo zullen wij onder meer onze Jumpax® Family aan u tonen. Maar ook andere droge egalisatievormen zoals Ecopearls® en Redupanel® presenteren wij op deze 3 dagen. Deze producten zijn uitermate geschikt om in korte tijd, zonder droogtijd, een perfect gladde en vlakke ondervloer te creëren waarop u uw vloerbedekking direct kunt verwerken.

De Renovatie & Transformatiebeurs wordt gehouden van dinsdag 12 t/m donderdag 14 april in de Brabanthallen in Den Bosch. U kunt zich online registreren voor gratis toegang via deze link. Voor meer informatie over deze beurs, kunt u de website van de organisatie bezoeken.

 

Naamswijziging HeatPaxx
 

HeatPaxx Traditional is de combinatie van Jumpax® Basic met Heat-Foil®. Deze ondervloeroplossingen worden gebruikt op traditionele vloerverwarming in combinatie met PVC of Linoleum. Deze combinatie hebben we opgenomen in de Jumpax Family en heet voortaan Jumpax® Heat Traditional.

HeatPaxx Isolator is de combinatie van Jumpax® Basic met Heat-Blok®. Deze ondervloeren worden toegepast op elektrische vloerverwarming. Ook deze ondervloeroplossing is onderdeel van de Jumpax® Family geworden en heet voortaan Jumpax® Heat Isolator.

Download leaflet Jumpax® Heat Traditional
Download leaflet Jumpax® Heat Isolator

 
 

Project Jumpax
 

In het Amsterdam museum hebben we recentelijk een nieuwe Jumpax® vloer opgeleverd. Vanwege de minimale opbouwhoogte en een mogelijk vochtprobleem is er gekozen voor Cocofloor® 4mm in combinatie met Jumpax® CP.

De Cocofloor® is gelegd op de bestaande vloer (straatklinkers). Daarop is Jumpax® CP gelegd. Op de Jumpax® CP is een mooi tapijt gelegd. Aan de zijkant is linoleum op Jumpax® Original verwerkt. Recentelijk is de vloer druk belopen vanwege het condoleance register van Johan Cruijff.

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .