. .
.
  .


Unifloor aanwezig op de Vakdagen Parket & Woninginrichter

 

Unifloor is volgende week ook aanwezig op de Vakdagen Parket & Woninginrichter in Evenementen hal in Gorinchem.

U vindt ons op stand 110. De openingstijden zijn maandag van 11.00-21.00 uur en dinsdag en woensdag van 13.00-21.00 uur.

Tijdens deze beursdagen presenteren wij ons Jumpax® assortiment en onze EcoPearls®. Zoals u van ons gewend bent zullen wij tevens een aantal noviteiten tonen tijdens deze beurs.

 

Jumpax® Profile
 
Bij grote oppervlaktes is het noodzakelijk om een dilatatievoeg aan te brengen in Jumpax® Classic en Jumpax® HD bij iedere strekkende 10 meter.
Wij hebben Jumpax® Profile ontwikkeld die de perfecte oplossing biedt, indien gedilateerd moet worden.


Het Jumpax® Profile bestaat uit een rubberen profiel en 2 aluminium profielen. Het profiel is zo gemaakt dat de vloerbedekking (elastische vloerbedekkingen tot 3 mm) naadloos op het profiel aansluit en er een vrijwel waterdichte verbinding ontstaat. Het rubber zorgt ervoor dat de vloer kan uitzetten en krimpen. Na montage ontstaat een gelijke oppervlakte zonder verhogingen, waardoor rollend verkeer probleemloos over het profiel kan bewegen.
 
 

Jumpax® Box
 

Unifloor heeft een nieuwe productbox ontwikkeld, bestemd voor de groothandel en detaillist. In deze box treft u, naast monsters van de producten, ook een informatieve brochure aan die u informeert over de mogelijkheden van ons uitgebreide Jumpax® assortiment.

Jumpax® is een uniek ondervloersysteem. Het systeem bestaat uit een onder- en bovenplaat met egaliserende en contactgeluid reducerende eigenschappen. Een snel vloervoorbereidingssysteem, éénvoudig en snel te verwerken. Jumpax® heeft tevens uitvoeringen die geschikt zijn voor vloerverwarming en is toe te passen onder vrijwel alle vloerbedekkingen.

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .