. .
.
  .


Nieuwe leginstructies voor Jumpax®

 
De leginstructies van de Jumpax® Family worden binnenkort gewijzigd. Momenteel werken we met leginstructies waar in tekst wordt beschreven hoe de ondervloer gelegd moet worden. Dit gaan we vervangen door een instructie in plaatjes. Zie ook ons nieuwsitem op onze website.

 


Naamswijziging Jumpax® Original
 

Jumpax® Original krijgt een naamswijziging en gaat in de toekomst door het leven als Jumpax® Classic. Dit is alleen een naamswijziging, er is niets aan de ondervloer gewijzigd. Dit houdt in dat komende tijd de naam op de verpakking, de leginstructie en de leaflet zal wijzigen van Jumpax® Original naar Jumpax® Classic.

 
NSG label voor Redupax®
 

We hebben onlangs diverse nieuwe geluidtests uitgevoerd en zijn blij met de resultaten. Redupax® hebben we getest met klik laminaat en heeft wederom de 10 dB norm gehaald en heeft daardoor ook het NSG certificaat en label gekregen. Inmiddels zijn er 29 ondervloeren gecertificeerd, die mogen het NSG label dragen.

Redupax® is onze ondervloer die speciaal geschikt is voor klik laminaat. Deze ondervloer is 9 mm dik en samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout. Naast de reeds genoemde contactgeluidreductie, zorgt Redupax® ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm van de dekvloer. Lees op onze website meer over Redupax®.

 

Jumpax® CP en GreenFloor®
 

Jumpax® CP in combinatie met GreenFloor® is toegepast in een autoshowroom. De instabiele betonvloer met scheuren was hier het probleem. Natte egalisatie was geen oplossing omdat er een kans was dat de scheuren op termijn terug zouden komen. Droge egalisatie en een zwevende ondervloer waren hier de juiste oplossing.

GreenFloor® en Jumpax® CP hebben hier gezorgd voor een prachtige uitgevlakte, gladde en stabiele ondervloer waarna de Arturo® gietvloer aangebracht kon worden.
Lees meer over dit project op onze website of kijk voor het originele artikel op Arturo vloeren.

 
 

Handmonsters bestellen via Unifloor.nl
 

We hebben op onze website een module ingebouwd, zodat vanaf nu ook handmonsters via de website besteld kunnen worden.

Middels een formulier kunt u makkelijk, éénvoudig en snel de benodigde handmonsters aanvragen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het formulier.

 
 
Unifloor ondervloeren en ondervloersystemen zijn ook te vinden op bouwproducten.nl. Een aantal van onze ondervloeren die juist geschikt zijn voor de bouwbranche zijn hier terug te vinden.

In de nieuwsbrief van bouwproducten.nl staan wij ook regelmatig vermeld. Mocht u interesse hebben en deze nieuwsbrief nog niet ontvangen, dan kunt u zich via hun website aanmelden.
 

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .