. .
.
  .


Redupax verbeterd

 


Redupax® staat al jaren bekend als de 10 dB contactgeluid reducerende ondervloeroplossing voor click laminaat. Onlangs hebben we Redupax® verbeterd. Zo hebben we de samenstelling van de houtvezel en papierlaag aangepast.

Deze aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat Redupax® nu ook een 10 dB oplossing is voor lamelparket, fineer parket en PVC op een HDF drager met een click systeem.
Redupax® behaalt hiermee ook het NSG label en certificaat dat binnenkort door de Nederlandse Stichting Geluidshinder wordt uitgereikt.

De verpakking van Redupax® krijgt op korte termijn ook een update. Eén ding is zeker, de bekende gele kleur van de verpakking zal niet wijzigen!

 

Jumpax® Box positief ontvangen
 


Inmiddels zijn de eerste Jumpax® Boxen uitgedeeld en we merken dat deze heel positief ontvangen worden. Een mooie product box met handmonsters en een overzichtelijke brochure, speciaal voor de groothandel, woninginrichter en parketteur.

Wilt u er ook een ontvangen, dan kunt u hiervoor het bestelformulier invullen en per mail sturen naar info@unifloor.nl Onze technisch verkoopadviseurs komen de Jumpax® Box persoonlijk overhandigen!


 

Feestdagen
 

De feestdagen staan weer voor de deur en daarom willen we u melden dat wij op maandag 26 december (2e kerstdag) gesloten zijn. De rest van week 52 zijn wij gewoon aanwezig, dus voor vragen, bestellingen en leveringen kunt u ons bereiken tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Dan willen wij gelijk van de gelegenheid gebruik maken om u, namens het hele Unifloor team, een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond nieuw jaar te wensen!

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .