. .
.
  .

EcoFleece
 

Wij laten u graag kennis maken met ons nieuwe product: EcoFleece®. EcoFleece® is een flexibele dampdoorlatende onderlaag, speciaal voor houten draagvloeren en wordt gebruikt in combinatie met EcoPearls®.

EcoFleece® voorkomt dat de EcoPearls® weglopen in naden, gaten en scheuren. Eenvoudig te leggen door de banen (het is een rolmateriaal) naast elkaar uit te rollen. De naden moeten 20 cm overlappen en kunnen zo aan de houten vloer geniet worden.

Kijk voor meer informatie op www.unifloor.nl/product/ecofleece

 
Jumpax

U kent onze Jumpax® Family ongetwijfeld. Maar weet u ook dat naast de contactgeluid reducerende eigenschappen Jumpax® ook een fantastisch voordeel biedt als het gaat om geldbesparing? Dat klinkt goed toch!

Doordat Jumpax® een droge egalisatie is, kan hier een enorme tijdswinst behaald worden t.o.v. natte egalisatie waarbij altijd een droogtijd nodig is.

Stelt u zich eens voor: een winkel die opnieuw ingericht moet worden. Wat zou het de winkelier opleveren als hij 2 dagen eerder open kan gaan? Of zelfs helemaal niet dicht hoeft!

Of een hotel waar kamers gerenoveerd moeten worden. Met Jumpax® zijn deze in kort tijd weer beschikbaar voor verhuur.

Tevens heeft Jumpax® het bijkomende voordeel dat dit ondervloersysteem zwevend gelegd wordt. Een uitstekende ondervloer dus voor gebruik in appartementen of over oude historische vloeren. Mocht na verloop van tijd de vloer verwijderd moeten worden, dan is dit met Jumpax® geen enkel probleem. Dit is snel en zonder problemen in korte weer volledig te verwijderen zonder dat er (lijm)resten achterblijven.

Naast deze voordelen biedt Jumpax® nog meer. Diverse uitvoeringen Jumpax® voldoen aan de 10 dB ∆L lin contactgeluid norm die hier in Nederland door nagenoeg alle VVE’s gehanteerd worden. Zo is Jumpax® Classic getest en heeft deze topper in de Family maar liefst 3 NSG certificeringen behaald. Jumpax® Classic behaalt zonder twijfel de 10  dB ∆L lin contactgeluid reductie met zowel linoleum 2 mm, als LVT 2 mm en LVT 4-5 mm.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk op www.unifloor.nl/product/jumpax-family voor het totale overzicht met de productvoordelen en -eigenschappen.
 


Unifloor en NSG (Nederlandse Stichting Geluidshinder)

De NSG geeft sinds enige tijd een keurmerk uit. Dit keurmerk wordt verstrekt aan bedrijven in de ondervloerenbranche die 10 dB ∆L lin contactgeluid reducerende ondervloeren leveren.

De ondervloeren worden getest volgens de nieuwste norm NEN-EN-ISO-10140-3:2010. De gecertificeerde ondervloeren moeten uiterlijk na 5 jaar opnieuw getest worden, om het keurmerk en bijbehorende certificaat te kunnen blijven gebruiken.

Unifloor heeft inmiddels voor ruim 30 ondervloeren en ondervloersystemen het certificaat ontvangen. Dit bevestigt de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze ondervloeren. Alle rapporten zijn te downloaden. Op deze rapporten is direct te zien wat het geteste product is, op welke dekvloer en met welke vloerbedekking dit getest is. Inzichtelijk voor iedereen, transparant en duidelijk, geen ingewikkelde taal en getest bij onafhankelijke instituten als Peutz, SWA en TÜV.

10 dB contactgeluid reducerende oplossingen voor parket mét NSG geluidskeurmerk:

» Heat-Foil® is slechts 1,2 mm dik en is een zeer stabiele en contactgeluid reducerende ondervloer en een 10 dB oplossing voor lamelparket.
   
»

Soundkiller® is 15 mm dik, milieuvriendelijk en 100% composteerbaar. Daarnaast is het een geluidreducerende ondervloer, zowel in contactgeluid als loopgeluid. Soundkiller® met lamelparket is een 10 dB ondervloeroplossing.

   
» Redupax® is 9 mm dik en samengesteld uit resthout van diverse boomsoorten en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Deze ondervloer in combinatie met lamelparket is een 10 dB contactgeluid reducerende oplossing.
   
»

Redupax+® is 8 mm dik, is uiterst stabiel, heeft een groot egaliserend vermogen en is contactgeluid reducerend. Redupax+® met fineerparket is een 10 dB ondervloeroplossing.

   
»

Redu-panel® (25 mm) en Cocofloor® (4 mm) zijn samen 29 mm dik. De Cocofloor® zorgt voor het uitvlakken van de vloer en voor de geluidreductie. Redu-panel® heeft een veer- en groefsysteem waardoor het eenvoudig te leggen is en er een nagenoeg naadloze vloer ontstaat waar de duoplank vast op verlijmd wordt.

   
» Soundkiller® is 15 mm dik, milieuvriendelijk en 100% composteerbaar. Deze ondervloer heeft egaliserende eigenschappen, is contact en loopgeluid reducerend en wordt zwevend geplaatst waarna de duoplank gelegd kan worden.
   

Unifloor op Interieur Collectie Dagen
 

In september vinden de Interieur Collectie Dagen (voorheen Vakdagen Parket & Woninginrichting) plaats in Gorinchem.

Deze beurs is van zondag 17 t/m dinsdag 19 September. Uiteraard is Unifloor hier te vinden met een eigen stand. Binnenkort meer hierover!

 


Vakantieperiode
 
De vakantieperiode komt eraan. Unifloor kent geen zomersluiting, wij zijn gewoon bereikbaar, orders worden uitgeleverd, telefoontjes worden beantwoord.

Dezelfde service ook in de zomermaanden, zoals u van ons gewend bent! Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe!

 

 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .