. .
.
  .
Jumpax®: de enige echte probleemoplosser!
 

Jumpax® is en blijft de enige echte probleemoplosser! Dit ondervloersysteem is ruim 20 jaar geleden ontwikkeld en heeft al die tijd bewezen een ware topper te zijn.

Gestart met Jumpax® Classic (voorheen Original genoemd) is het Jumpax® assortiment de laatste jaren flink uitgebreid en inmiddels bestaat de Jumpax® Family uit 6 varianten. Alle varianten zijn ware probleemoplossers. Voor nagenoeg iedere situatie en vloerbedekking heeft Jumpax® een variant die zorgt voor het realiseren van een perfecte vloer.

Jumpax® Basic, Jumpax® Classic, Jumpax® Top, Jumpax® HD, Jumpax® Nature en Jumpax® CP vormen de basis van dit assortiment. In combinatie met andere Unifloor ondervloeren bieden zij nog veel meer oplossingen. Zo kan bij vloerverwarming Jumpax® in combinatie met bijvoorbeeld Heatblok® of Heat-foil® toegepast worden. Of EcoPearls®, EcoFleece® en Jumpax® CP bij houten draagvloeren in een appartement op 3 hoog.

Kortom, Jumpax® blijft uw beste keuze als het gaat om een ondervloersysteem.

 

Ook Jumpax® dealer worden?


Onze leveranciers hebben de mogelijkheid om Jumpax® dealer te worden. Alle groothandels en detaillisten die onze Jumpax® ondervloersystemen verkopen, komen hiervoor in aanmerking. 

We hebben sinds enige tijd de Jumpax® Box beschikbaar voor de groothandel en detaillist. In deze Box treft u naast handige handmonsters ook een informatieve brochure aan. Wilt u ook zo’n Jumpax® Box ontvangen? Dat kan natuurlijk! Via onze website kunt u deze aanvragen. Onze technisch verkoopadviseur komt u dan de enige echte Jumpax® Box brengen, informeert u over alle mogelijkheden en brengt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Heeft u de Jumpax®Box en uitleg gehad, dan bent u daarna officieel Jumpax® dealer! U krijgt dan de originele Jumpax® Dealer sticker om op uw deur of raam te plakken. 

 


Unifloor en NSG (Nederlandse Stichting Geluidshinder)

U heeft er vast al van gehoord, de NSG heeft meerdere certificaten uitgegeven aan Unifloor ondervloersystemen. Dit certificaat met kwaliteitslabel geeft aan dat de ondervloer een 10 dB contactgeluid reducerende oplossing is. Dit keer willen we de volgende combinaties onder uw aandacht brengen:


10 dB contactgeluid reducerende oplossingen voor verend vinyl en marmoleum en tevens de oplossingen voor vloerverwarming, allen mét NSG-geluidskeurmerk:

»

Marathon Dual® is 6 mm dik, een 100% natuurproduct, is zeer stabiel en zorgt voor een vlakke ondergrond, is contactgeluid reducerend én een 10 dB oplossing voor verend vinyl van 3-5 mm en LVT click van 4-5mm.

   
»

Marathon Super® is 6 mm dik, milieuvriendelijk, zeer eenvoudig te verwerken, contactgeluid reducerend en in combinatie met verend vinyl van 3-5 mm een 10 dB ondervloeroplossing.

   
» Jumpax® Heat Isolator is de combinatie van Jumpax® Basic met Heatblok®. Deze combinatie is 13 mm dik en zeer geschikt als isolator voor koude vloeren te samen met elektrische vloerverwarming. Deze combinatie is een 10 dB contactgeluid reducerende oplossing bij toepassing met LVT van 2-3 mm en Linoleum van 2 mm.
   
»

Jumpax® Heat Traditional is Jumpax® Basic in combinatie met Heat-foil®. Gezamenlijk zijn zij 8,2 mm dik. Heat-foil® dient als tussenlaag en vochtscherm. Jumpax® Heat Traditional is speciaal voor traditionele vloerverwarming en vloerkoeling (indien condensbewaking aanwezig is). Ook deze combinatie is een 10 dB contactgeluid reducerende oplossing bij toepassing met LVT van 2-3 mm en Linoleum van 2 mm.

   

Aftellen naar Interieur Collectie Dagen
 

We zijn aan het aftellen: nog een paar dagen en de Interieur Collectie Dagen gaan van start.

Van zondag 17 t/m dinsdag 19 September kunt u ons vinden op stand 118 in Gorinchem. Indien u nog geen kaarten heeft, kunt u deze online aanvragen via deze link. Wij zien u graag op de beurs!

 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .