. .
.
  .


Jumpax® scriber

 

Een handige tool om Jumpax® platen op maat af te tekenen waardoor een liniaal en potlood overbodig zijn. Zeer praktisch als het gaat om lastige hoeken en obstakels.

Het verstelbare mesje zorgt ervoor dat er op de Jumpax® plaat een ‘kras’ komt te staan waardoor duidelijk te zien is waar de Jumpax® plaat op maat gemaakt moet worden. Altijd de juiste maat, u hoeft dit niet meer na te meten. De Jumpax® scriber wordt geleverd met meerdere mesjes in een beschermende koker. Gemak dient de mens, de Jumpax® scriber helpt u hierbij!

 

Spaceleveller2.0


De Spaceleveller2.0 is een hulpmiddel bij het egaliseren van EcoPearls®. 

De aluminium delen zijn uitschuifbaar en in te stellen op min. 1.50 meter en maximaal 2.70 meter. Hiermee kunt u eenvoudig een groot oppervlak met EcoPearls® in één keer afreien. De Spaceleveller2.0 wordt geleverd in een functionele tas met draagband zodat u deze gemakkelijk kunt vervoeren.

 


Product Quality Label (PQL)


Het Product Quality Label (PQL) is een label dat u informeert over de kwaliteit van producten in de ondervloerenbranche.

Op het bijbehorende certificaat is direct te zien welke testen de producten hebben ondergaan en wat de gemeten waarden zijn. De producten worden getest bij gerenommeerde en onafhankelijke instituten in Europa. Alle testen voldoen aan de (Europese) richtlijnen die hieraan ten grondslag liggen. Het Product Quality Label is uniek en toont direct de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. De bijbehorende testrapporten zijn vanzelfsprekend allemaal op te vragen bij de leverancier. Op onze website treft u het PQL aan van de Jumpax® Family.Meten = weten

Deze maand heeft onze afdeling R&D testen uitgevoerd op houten draagvloeren bij Peutz in Molenhoek.

Ons doel was om vloercombinaties van ondervloer en bovenvloer te testen die het contactgeluid met tenminste 10 dB verbeteren op een houten draagvloer. Dat is gelukt met een aantal bestaande en nieuwe ondervloeren. In de volgende nieuwsbrief zullen wij u daar uitgebreid over informeren.EcoFleece®:
 

EcoFleece® is een dampdoorlatende onderlaag en wordt onder EcoPearls® aangebracht op een houten draagvloer.

EcoFleece® zorgt ervoor dat de EcoPearls® niet weglopen door kieren, gaten en scheuren in de houten draagvloer. EcoFleece® wordt op de rol geleverd en kan direct op de houten draagvloer vast geniet worden.

 

Unifloor op Domotex
 
De Domotex in Hannover staat weer op de agenda. Deze internationale beurs wordt gehouden van vrijdag 12 tot en met maandag 15 januari 2018.

Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd bij deze beurs. Zo zijn de openingsdagen gewijzigd, de beurs start nu al op vrijdag en maandag is de laatste dag. Ook is de halindeling veranderd en zijn er 2 nieuwe hallen bijgekomen. In hal 11, 12 en 13 worden de vloeren, ondervloeren en aanverwante producten getoond. Wij zien u toch ook in Hannover? U vindt ons in hal 13, stand D23.

 

Openingstijden rondom de feestdagen:
 
De feestdagen komen er weer aan en daarom willen wij u alvast melden dat wij op maandag 25, dinsdag 26 december (kerstmis) en op nieuwjaarsdag 1 januari 2018 gesloten zijn.

Via deze weg willen wij u alvast hele fijne feestdagen toewensen en een gelukkig en gezond 2018!
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .