. .
.
  .


Domotex 2018

 

Het aftellen is begonnen, nog even en de Domotex gaat weer van start. Van vrijdag 12 januari tot en met maandag 15 januari wordt deze grote internationale beurs op het gebied van (onder) vloeren, tapijt, LVT’s, laminaat en andere vloerbedekkingen gehouden.

Dit jaar is er een nieuwe opzet en indeling, er zijn zelfs 3 nieuwe hallen bijgekomen. Er is een grotere focus op innovatie, trends en lifestyle. Het thema van dit jaar is ‘Unique Youniverse’.

Unifloor is uiteraard ook deze editie weer aanwezig! Wij hebben diverse innovaties die wij u graag tonen. Zo hebben we om te beginnen een uitbreiding in de Jumpax® Family!
Jumpax® Strong dé stabiele en contactgeluid reducerende ondervloer speciaal voor op houten draagvloeren en in combinatie met Ecopearls. Daarnaast hebben we de Spaceleveller2.0, een handige tool om EcoPearls® mee uit te vlakken. Ook EcoFleece® zal te vinden zijn op onze stand. Deze flexibele dampdoorlatende onderlaag wordt toegepast onder EcoPearls® waardoor het weglopen van de EcoPearls® in gaten, kieren en naden wordt voorkomen.

Dit is alvast een klein voorproefje van de productinnovaties die we tonen. Tevens stapt Unifloor in de interactieve wereld! We nemen u graag mee in de virtuele wereld van Jumpax®. We laten u door een speciale VR-bril zien, wat Jumpax® voor u kan betekenen. Zo beleeft u Jumpax® in een hele nieuwe omgeving, een super ervaring die u zeker niet wilt missen.

We zien u graag in Hannover.
U vindt ons in hal 13, stand D23

 
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .