. .
.
  .


Terugblik Domotex

 

Unifloor kijkt terug op een zeer geslaagde Domotex. Veel klanten en relaties uit binnen- en buitenland hebben ons en deze internationale beurs bezocht. Jumpax® Strong is uitermate goed ontvangen en wordt gezien als een mooie uitbreiding in de Jumpax® Family. Zeker omdat Jumpax® Strong speciaal ontwikkeld is om te plaatsen op houten draagvloeren in combinatie met EcoPearls®. Deze combinatie behaalt een zeer goede contactgeluid reductie.

Ook zijn velen in onze virtuele Jumpax® wereld gestapt. Daar werd Jumpax® gelegd en was hoorbaar wat het verschil in geluidreductie is met en zonder Jumpax®. Een geheel nieuwe dimensie en kijk op Jumpax®!

De getoonde innovatie en ontwikkeling op het gebied van watervaste ondervloeroplossingen trok ook veel aandacht. Unifloor komt dit jaar met meer nieuws omtrent deze noviteit. Blijf ons dus volgen via de social mediakanalen en op www.unifloor.nl.

 


Jumpax® Strong

 

Jumpax® Strong is op de Domotex geïntroduceerd. Deze nieuwe Jumpax® uitvoering is een welkome uitbreiding binnen de Jumpax® Family. Speciaal ontwikkeld als droogbouw ondervloersysteem voor houten draagvloerconstructies. Juist bij renovatieprojecten is dit de ideale ondervloeroplossing. Jumpax® Strong in het kort:

  • Hoge brandklasse
  • Zeer stabiele ondervloer
  • Toepasbaar bij zwaar, intensief gebruik
  • Renovatiesysteem
  • Speciaal voor houten draagvloeren
  • Voor directe verwerking van o.a. PVC, vinyl en linoleum
  • Snel en gemakkelijk te leggen (tijdwinst, geen droogtijd, geen wachttijd)

Jumpax® Strong bestaat uit een onder- en bovenplaat van 60 x 120 cm. De onderplaat bestaat uit een cementgebonden paneel verlijmd op een stabiliserende softboardplaat. De bovenplaat is een gekalibreerde MDF plaat. Jumpax® Strong is getest met verschillende vloerafwerkingen op een houten draagvloerconstructie en presteert buitengewoon goed. Totale opbouwhoogte komt uit op 16,5 mm en is daarmee de dunste geluidreducerende oplossing in de renovatiewereld!

 

Unifloor en social media
 
Wellicht volgt u ons al via Facebook zodat u goed op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen en laatste nieuwtjes. Maar wij zijn ook te vinden op andere social media kanalen. Door op de links onder dit bericht te klikken, komt u op de Unifloor pagina uit. Daar kunt u, indien u dit wilt, aangeven dat u ons wilt volgen. Zo blijft u altijd up-to-date.

Unifloor op LinkedIn
Unifloor op Twitter
Unifloor op Facebook
 
Spaarpuntensysteem
 
Bij Unifloor is het mogelijk om punten te sparen die op de leginstructies van diverse ondervloeren gedrukt zijn. Op deze manier kan, bij een volle spaarkaart en een geringe bijbetaling, een werkbroek bij elkaar gespaard worden. Wij zien al enige tijd dat de animo hiervoor afneemt. We hebben dan ook besloten om per 1 augustus 2018 te stoppen met deze spaarmogelijkheid.

Volle spaarkaarten kunnen voor deze datum ingestuurd worden. U ontvangt dan vanzelfsprekend deze werkbroek. Heeft u na deze datum nog spaarkaarten met een beperkt aantal punten en u wilt toch een werkbroek ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met onze backoffice (tel. 0570-855 533). Per kaart, afhankelijk van het aantal gespaarde punten, wordt dan bekeken tegen welke extra bijbetaling alsnog een werkbroek toegestuurd kan worden.


 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .