. .
.
  .
 Renoboard en Jumpax Strong

 

Unifloor introduceert met trots RENOBOARD®: een nieuwe ondervloeroplossing specifiek voor renovatieprojecten. Renoboard® zorgt voor een contactgeluid reductie van 10 dB op een houten draagvloer in combinatie met laminaat, lamelparket en multiplank. Renoboard® is zeer snel te leggen en te verwerken, daarnaast heeft het product een geringe dikte van 9 mm.

Naast Renoboard® hebben wij recent nog een ander product ontwikkeld dat zich perfect leent voor de bouw, namelijk Jumpax® Strong. Deze nieuwe Jumpax® uitvoering is een welkome uitbreiding binnen de Jumpax® Family. Speciaal ontwikkeld als droogbouw ondervloersysteem voor houten draagvloerconstructies. Juist bij renovatieprojecten is dit dé ideale ondervloeroplossing.

 Unifloor R&D

 

Unifloor is op dit moment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor een eigen Research & Development Center.

Eén van de belangrijkste testen die Unifloor R&D gaat uitvoeren zijn de contactgeluidtesten. Productmanager Frank Vousten: “We bouwen vanaf volgende maand een eigen meetruimte waarbij we het contactgeluid van ondervloeren op zowel een vaste zandcement vloer en een houten draagvloer conform NTA-eisen kunnen meten. Dit gaat ons verder helpen in de ontwikkeling van nieuwe producten en verstevigt onze positie t.o.v. de concurrenten. De NSG blijft verantwoordelijk voor het onafhankelijk certificeren van onze producten.” Naast de nieuwe R&D-ruimte heeft Unifloor in Deventer ook een extra productielijn in gebruik genomen voor Jumpax.

 


Jumpax Classic ingezet bij grootschalig renovatieproject Enschede
 

Voor een groot project bij de Universiteit Twente worden er bijna 500 kamers ingericht met Jumpax® Classic. De kamers worden ingezet als studentenwoningen en worden volledig ingericht. Pvc van Tarkett komt op Jumpax® Classic, een perfecte combinatie.

Naast de studentenwoningen komen er ook nog 70 hotelkamers met Jumpax® Classic en pvc. Er is bij dit project specifiek voor Jumpax® Classic gekozen aangezien het systeem in combinatie met pvc een contactgeluidreductie van 10 dB behaald. De panden bij de Universiteit Twente zijn eigendom van Camelot die tevens de renovatie heeft geïnitieerd.

 


Renovatiebeurs
 

Op 23, 24 & 25 mei 2018 vindt de 5e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch.

Het moment voor aannemers, installateurs en specialistische renovatiebedrijven en natuurlijk ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren. Meer weten over onze oplossingen voor uw renovatieproject? U vindt ons in
hal 3, stand C.035. Via deze link kunt u zich aanmelden voor gratis toegangskaarten voor het evenement.

Registreer u voor 22 mei om gebruik te maken van de gratis toegangskaarten.

 

Mailing AVG en GDPR
 
Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese wet voor databescherming in werking. In Nederland ook wel de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) genoemd.
De AVG stelt hogere eisen aan de omgang met persoonsdata door bedrijven om zo de privacy van de burger beter te waarborgen.


Wat voor effect heeft dit voor u?
Unifloor zal in de komende weken een e-mail versturen waarin u kunt aangeven of u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Het is belangrijk dat u hier een schriftelijke goedkeuring voor geeft, dit kan gemakkelijk door een button in de e-mail aan te klikken.

Waarom is dit belangrijk?
Deze toestemming laat ons weten dat u onze nieuwsbrief graag wilt blijven ontvangen. Hierdoor hebben we een duidelijk overzicht van al onze nieuwsbrief ontvangers en handelen wij conform de nieuwe wetgeving.

 

WoonTotaal Academy
 

Op maandag 5 maart jl. was de officiële opening van de WoonTotaal Academy in Zoetermeer. Unifloor is een van de trotse partners van dit trainingscentrum.

De WoonTotaal Academy geeft algemene trainingen en daarnaast worden nieuwe (leerling-) stoffeerders en parketteurs opgeleid door een praktijkgerichte opleiding aan te bieden. De interieur vakspecialisten van de WoonTotaal Academy verzorgen technische verkooptrainingen waarbij product-, installatie- en verkoopkennis uitgebreid aan bod komen. De WoonTotaal Academy wordt gesteund door toonaangevende groothandelaren en fabrikanten uit de markt, waaronder Unifloor. Speciaal voor de Academy heeft Unifloor een unit mogen aankleden in de trainingsruimte.

 


Openingstijden Pasen
 
Op maandag 2 april zijn wij gesloten i.v.m. 2e Paasdag.


 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .