. .
.
  .
 Paladin in een nieuw jasje

 

We hebben onze ondervloerenlijn Paladin® in een nieuw jasje gestoken. Binnenkort volgt hierover meer informatie, maar we kunnen u al wel vast meedelen dat we Paladin® in 3 verschillende diktes kunnen leveren: 3, 4 en 7 mm.

Iedere uitvoering heeft zijn eigen logokleur en de dikte is aangegeven in het logo, waardoor direct te zien is om welke versie het gaat. Houdt u onze nieuwsbrief in de gaten voor verdere informatie.

 

Verpakkingen
 

Sinds kort zijn de inlegvellen van een aantal ondervloeren aangepast. In de transparante folie treft u een inlegvel aan met de leginstructie in afbeeldingen.

Deze nieuwe opzet geldt voor Soundkiller®, Paladin® en Marathon® Super. Overzichtelijk en eenvoudig!

 Jumpax Strong mooie aanvulling in Jumpax Family

 

Onlangs hebben wij Jumpax® Strong geïntroduceerd. Dit stabiele ondervloersysteem is uitermate geschikt bij zwaar gebruik en speciaal ontworpen voor renovatieprojecten.

Jumpax® Strong is gestapeld op een pallet, 56 onder- en 56 bovenplaten, ingeseald in folie. Een mooie aanvulling in de Jumpax Family. Zeker omdat deze uitvoering voor een uitstekende contactgeluid reductie zorgt op houten draagvloeren in combinatie met diverse vloerbedekkingen.

 


NTA label
 

Onze RedFloor® en Heat-Foil® ondervloeren hebben een NTA-label. NTA staat voor Nederlandse Technische Afspraak.

Leveranciers van (onder)vloerproducten hebben in Nederland een kwaliteitslabel vastgesteld. Het aantal sterren op het label geeft aan hoe goed de contactgeluidreductie van een vloeropbouw is. 3 Sterren geeft aan dat de ondervloer de 10 dB norm behaald heeft. Dit moet ook aangetoond kunnen worden. De norm die bij ondervloeren hoort is NTA 5098. Meer over deze norm is te vinden op: https://bit.ly/2t6PzQM.

 

InCoDa
 

Op 16, 17 en 18 september kunt u ons weer vinden op de InCoDa. Deze Interieur Collectie Dagen worden georganiseerd in de Evenementenhal in Gorinchem.

Het is de plek voor onder andere de project- en woninginrichter om nieuwe collecties en innovaties te ontdekken op het gebied van vloeren, wandbekleding, stoffering en raamdecoratie. U vindt ons op stand 202.

 

Zomervakantie
 

De vakantieperiode is weer aangebroken. Wij hebben geen vakantiesluiting en zijn gedurende de zomermaanden gewoon bereikbaar. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .