. .
.
  .
 Heat-Foil

 

Heat-Foil® is de alleskunner als het gaat om de juiste ondervloer onder click laminaat en lamelparket. Deze ultradunne ondervloer is de beste keus bij toepassing van click laminaat met vloerverwarming.

Door de compacte vorm scoort Heat-Foil® zeer hoog op gebied van kortstondige belasting (CS waarde) en wordt dan ook aanbevolen door alle laminaatmerken in Europa. Speciaal voor appartement behaalt Heat-Foil® in combinatie met click laminaat de door 10 dB contactgeluidreductie. We hebben recentelijk het NSG label en certificaat voor deze toepassing verlengd tot eind november 2021.

Voor de combinatie Heat-Foil® met lamelparket hebben we ervoor gekozen om geen NSG label/ certificaat meer te voeren. We kunnen uiteraard wel het meetrapport blijven overleggen voor uw klant. Deze is ook terug te vinden op de website.

 

Jumpax Basic + vloerverwarming
 

Elektrische vloerverwarming in combinatie met LVT verlijmd is geen probleem voor Unifloor. In dit project moest een aanbouw voorzien worden van een vloerverwarming.

De ondernemer heeft hier gekozen voor Jumpax® Heat Isolator. Op de bestaande dekvloer is een PE-folie geplaatst met daarop een isolerende onderlaag: Heat-Blok®. Deze isolerende onderlaag zorgt ervoor dat de warmte niet in de zandcement vloer trekt. Op de Heat-Blok® wordt de elektrische vloerverwarming uitgerold. Op de vloerverwarmingsmat is Jumpax® Basic gelegd die fungeert als een droge egalisatie voor het verlijmen van LVT. Lees meer op onze productpagina Jumpax® Heat Isolator

 

Unifloor op de beurs
 
Unifloor presenteert zich regelmatig op nationale en internationale beurzen. In 2019 staan we onder andere op de BAU München, de Bouwbeurs in Utrecht en de Renovatiebeurs in Den Bosch.
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .