. .
.
  .
 


Redupax®, de alleskunner van Unifloor

 

Redupax® is al 15 jaar dé geluiddempende ondervloer speciaal voor klik laminaat en lamelparket. Maar wist u dat Redupax® ook de 10 dB oplossing is voor andere hardere vloerbedekkingen? Ook met klik fineer en PVC click op HDF drager behaalt Redupax 10 dB geluidsreductie. Redupax® heeft maar liefst 4 NSG labels behaald!

Fineerparket heeft in tegenstelling tot laminaat een toplaag van echt hout. Een dun laagje echt hout wordt hierbij op een HDF plaat gelijmd. Deze opbouw zorgt voor een zeer sterke en stabiele vloer.

Redupax® is slechts 9 mm dik en samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Naast de reeds genoemde geluidsreductie, zorgt Redupax® ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm op iedere draagvloer.

Vanwege de compacte samenstelling is Redupax® super stabiel en reduceert het bovendien uitstekend het loopgeluid in de ruimte zelf.


Lees meer over Redupax® op de Unifloor website

 

Bouwbeurs Utrecht
 

Unifloor is al vele jaren actief op de Nederlandse markt van vloerprofessionals, maar steeds vaker worden onze producten ook gebruikt door aannemers en klusbedrijven vooral bij de renovatie van panden. Met name Redu-Panel® wordt herkend als de snelle oplossing voor het egaliseren van houten draagvloeren.

Ook heeft Unifloor diverse ondervloeren die gebruikt kunnen worden in combinatie met traditionele of elektrische vloerverwarming. Vanwege de energietransitie, die nu wordt ingezet in Nederland, zal deze vorm van verwarming steeds vaker worden toegepast.

Daarom staat Unifloor dan ook op de komende Bouwbeurs in Utrecht (4 – 8 februari) in hal 7 op stand A090. Wilt u ons daar ontmoeten, dan kunt u uw gratis toegangskaarten bestellen via deze link.


BAU München
 
Ons Duitse verkoopteam, aangevuld met een aantal Nederlandse collega’s, heeft begin Januari de Unifloor producten gepresenteerd op de BAU München.

Deze beurs vindt eens in de twee jaar plaats en is dit jaar zeer goed bezocht. De doorlopende demonstraties op de stand van Unifloor van onder andere Jumpax® in combinatie met Ecopearls® leidden tot veel belangstelling. Met name het leggemak en de snelheid van het leggen van Jumpax® was voor velen een nieuwe beleving. Het complete team kijkt terug op een zeer geslaagde week!
 
 
 
Heeft u vragen?
 

Raadpleeg één van onze Technische Verkoopadviseurs.

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:
Robert van Leeuwen
r.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57


Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:
Frank Bossers
f.bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22

 
 
.
  .