Al ruim 35 jaar is Unifloor Underlay Systems BV te Deventer marktleider in Nederland

Product Quality Label

Product Quality Label, wat is dit?

Het Product Quality Label (PQL) is een label dat u informeert over de kwaliteit van producten in de ondervloerenbranche. Op het bijbehorende certificaat is direct te zien welke testen de producten hebben ondergaan en wat de gemeten waarden zijn. De producten worden getest bij gerenommeerde en onafhankelijke instituten in Europa. Alle testen voldoen aan de (Europese) richtlijnen die hieraan ten grondslag liggen. 

Het Product Quality Label is uniek en toont direct de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. De bijbehorende testrapporten zijn vanzelfsprekend allemaal op te vragen bij de leverancier.

Product Quality Label en Unifloor

Diverse ondervloeren en ondervloersystemen uit het assortiment van Unifloor Underlay Systems B.V. hebben het PQL. Als producent en leverancier van kwalitatieve, betrouwbare en tijdbesparende ondervloeroplossingen, is dit Product Quality Label voor ons een overzichtelijke tool om in één oogopslag te tonen waar onze ondervloeren voor staan.

Onderstaand een opsomming van alle ondervloeren en ondervloeroplossingen die het PQL hebben verkregen. Klikt u op de ondervloer, dan opent automatisch het PDF bestand van het Product Quality Label.

 

Product Quality Label en Contact

Mocht u vragen hebben over het PQL, onze ondervloeren, de testen, testrapporten willen inzien of andere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze technisch adviseurs helpen u graag verder. De contactgegevens ziet u aan de rechterzijde van deze pagina.