Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Unifloor expert in ondervloeren

Wij zijn specialist in ontwikkeling en productie van contactgeluid reducerende en egaliserende ondervloeren en ondervloersystemen

Unifloor ondervloeren

Al ruim 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer een gevestigde naam op het gebied van ondervloeren. Als marktleider in Nederland bieden wij voor bijna ieder vloerconcept een gepaste ondervloer.

Geluidsreducerende en egaliserende ondervloeren

Onze ondervloeren zijn ontworpen voor veel combinaties van vloeren en vloerbedekkingen. Naast contactgeluid en loopgeluid reducerende eigenschappen hebben vrijwel al onze producten een uitstekend egaliserend vermogen. Wij bieden ook een compleet prefab-vloersysteem, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onze systemen zijn snel en makkelijk te installeren, wat een grote besparing in tijd en geld oplevert.

Ondervloeren met NSG keurmerk

Al onze geluidreducerende ondervloeren zijn getest bij verschillende Europese meetinstituten volgens de nieuwste ISO 10140-3: 2010 norm. Deze testen voldoen aan de meest moderne eisen van verschillende brancheverenigingen in Nederland, en ook in Europa. Unifloor B.V. heeft maar liefst 29 combinaties gecertificeerd bij de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) www.nsg.nl. Daarnaast beschikt Unifloor B.V. ook of een modern R&D ruimte waar o.a. het contactgeluid op zowel een houten draagvloer als een zand cementvloer volgens de ISO 10140-3:2010 gemeten kan worden.

Innovaties in ondervloeroplossingen

Unifloor B.V. loopt voorop met nieuwe ontwikkelingen en introduceert vrijwel ieder jaar een nieuwe ondervloeroplossing. Met 15 medewerkers op kantoor en circa 200 medewerkers op drie eigen productielocaties, zijn wij dagelijks in de weer met het maken van de ondervloeren. Wij blijven innoveren om uw wooncomfort te verhogen!

MVO

Unifloor B.V. is bewust van haar maatschappelijke verantwoording en werkt o.a. samen met twee sociale werkplaatsen. U kunt verder op de website lezen wat Unifloor B.V. nog meer doet op het gebied van MVO.

 

Stel uw vraag via onderstaand formulier

* Verplichte velden