Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Consument – Wat betekent de Corona-crisis voor de vloerenbranche?

Consument


De impact die het Covid-19 virus op ons heeft, is enorm. Ieder moment van de dag worden we er zowel zakelijk als privé mee geconfronteerd. Ondanks alle restricties, beperkingen en de beschermende gezondheidsmaatregelen, merken we dat de markt voor ondervloeren daar waar mogelijk toch in beweging blijft.

De huidige status biedt echter geen garantie voor de toekomst. Niemand kan voorspellen waar deze mondiale crisis toe zal leiden. We kunnen enkel ons gezond verstand gebruiken. Bij Unifloor werken medewerkers vanuit huis en is er op kantoor en in het distributiecentrum een beperkte, maar qua gezondheid veilige bezetting.

Onze adviseurs kunnen u dagelijks via telefoon maar ook via beeldverbindingen persoonlijk te woord staan. Op onze productiefaciliteiten wordt daar waar mogelijk op verantwoorde wijze geproduceerd of is er gezorgd voor een alternatieve invulling.

Qua voorraden heeft Unifloor tot nu toe optimaal kunnen anticiperen op de marktsituatie en daardoor zijn wij in staat om u direct te voorzien in uw behoefte. Communicatie en afstemming zijn hierbij wel belangrijk zodat we kunnen blijven inschatten waar en wanneer uw behoeften liggen. Zeker bij grotere volumes is het raadzaam om vooraf even met elkaar af te stemmen. Unifloor neemt haar verantwoordelijkheid en is daarmee letterlijk een stabiele basis voor de topvloeren die nog dagelijks worden geïnstalleerd.

Het is een mooi gegeven dat de egaliserende en zwevende ondervloer van Unifloor ook een basis vormt voor een noodkliniek die in verband met de Corona crisis is ingericht. We vinden het heel belangrijk dat medici en verzorgend personeel hun werk kunnen blijven doen, zodat u en wij over afzienbare tijd in goede gezondheid kunnen terugkijken op deze ongekende situatie. De betrekkelijkheid van veel zaken wordt in deze tijd pijnlijk duidelijk.

Zorg voor uzelf én voor elkaar! Wij doen dat ook, zodat we u nog lange tijd van dienst kunnen zijn!