Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Consument - Redupax®: sterke 10 dB oplossing voor bijna elke vloer.

Consument

Redupax® is een van de oudste producten van Unifloor voor contactgeluidreductie. Het was zelfs een van de eerste producten die voldeed aan de 10 dB-geluidsreductie-eis voor laminaat. Redupax® heeft echter niet stil gestaan in de tijd en heeft zich ontwikkeld tot een 10 dB oplossing voor een breed scala aan topvloeren.

   

Redupax® heeft maar liefst vier keurmerken van de Nederlandse Stichting Geluidhinder NSG. De ondervloer voldoet niet alleen aan de 10 dB eis voor kliklaminaat maar ook voor klikfineer, lamelparket en PVC op HDF drager. Dit maakt het product breed inzetbaar en uniek in de markt. Het heeft daarbij een groot egaliserend vermogen en werkt warmte-isolerend.

Stabiliteit
De stabiliteit van Redupax® als droge plaat is vele malen groter dan producten van de rol. Daardoor is het een geschikte ondervloer voor vrijwel alle kliksystemen die in de markt verkrijgbaar zijn. Waar bij zachtere producten vooral de kopse aansluitingen nogal eens open gaan staan, is Redupax® zo stabiel dat deze keurig aangesloten blijft.

Redupax® is ook vanuit oogpunt van verwerkingsgemak en gezondheid een goede keuze. Bij het snijden komt vrijwel geen stof vrij. Waar andere producten geregeld leiden tot irritatie en gezondheidsklachten, is dat bij Redupax® tot een minimum gereduceerd.


De ondervloer is door zijn stabiliteit ook prima toe te passen op een uitvullaag van Ecopearls®.

Klik hier het voor het aanvragen van een handstaal van Redupax®, of vraag uw technisch adviseur naar de mogelijkheden van dit product.