Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Nieuw: Redfloor® 1.0

Unifloor B.V. is continue bezig met het vernieuwen of verbeteren van het assortiment want de huidige markt blijft constant vernieuwen en hoge eisen stellen.

De ondervloeren specialist uit Deventer introduceert per 1 april de vernieuwde RedFloor® 1.0. Deze zeer stabiele ondervloer vervangt per direct de bestaande RedFloor®. De nieuwe Redfloor® 1.0 is helemaal afgestemd op de huidige hoge eisen die worden gesteld door de Europese PVC fabrikanten. De bestaande RedFloor® is helaas niet meer leverbaar.

Met een CS waarde van ruim 400 kPa voldoet deze ondervloer aan de allerhoogste eisen op gebied van kortstondige belasting. RedFloor 1.0 valt in de hoogste klasse CS3. Daarnaast is de nieuwe RedFloor® 1.0 is bestand tegen hoge temperaturen die kunnen ontstaan bij direct zonlicht op de PVC vloer, een vaak voorkomend probleem op de Nederlandse markt.

Dankzij de superlage warmteweerstand van 0,02 m².K/W is RedFloor® 1.0 zeer geschikt voor vloerverwarming en/of vloerkoeling. 

RedFloor® 1.0 kan worden toegepast onder vrijwel alle PVC klik vloeren. RedFloor® 1.0 behaalt in combinatie met PVC klik een contactgeluid reductie van 10 dB ΔLlin gemeten volgens de ISO 10140-3: 2010.

RedFloor® 1.0 is ook gecertificeerd door NSG en voorzien van een NSG certificaat dat dient als bewijs voor het VVE reglement in appartementen. RedFloor® 1.0 is vanaf 1 april leverbaar.