Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

De vloer van een kantoor, hotel of winkel binnen één dag opleveren?

  


Voor projectinrichters is de deadline waarop het werk klaar moet zijn vaak een keihard gegeven. Deze deadline is immers voor de opdrachtgever van essentieel belang. Het openingsmoment van een kantoor, hotel of winkel bepaalt de start van het terugverdienmodel van de gedane investeringen. Tijd is dus letterlijk geld. Mede hierdoor worden onze ondervloeroplossingen steeds vaker gebruikt binnen de projectinrichting. De markt gaat steeds meer de toegevoegde waarde inzien van onze producten, die bij de installatie van een nieuwe vloer een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren. Ook voor akoestische vraagstukken heeft Unifloor passende oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoefte van de projectklanten.

Unifloor is een ontwikkelaar en producent van zwevende ondervloeren. Haar expertise is toonaangevend op het gebied van contact- en ruimtegeluidsreductie en droge egalisatie van vloeren. Deze combinatie levert in de projectenmarkt tal van mogelijkheden.

Indien we de kosten van de Unifloor oplossing afzetten tegen de kosten die onderstaande werkzaamheden met zich meebrengen, kunnen we concluderen dat Unifloor niet alleen probleemoplossende, maar ook geld besparende ondervloeroplossingen biedt.

Stel dat we een winkelruimte waarin nu linoleum ligt, willen voorzien van een nieuwe elastische topvloer?

Traditionele werkwijze Toepassing Jumpax® Classic of Jumpax® HD
- Verwijderen oude linoleum laag - Installatie Jumpax® Classic of Jumpax® HD over oude linoleum laag (egaliserend vermogen 3 mm)
- Verwijderen lijmresten - Installatie topvloer waarbij overige werkzaamheden veelal doorgang kunnen blijven vinden. Je hebt immers geen droogtijd en de ruimte blijft toegankelijk
- Repareren losse delen/scheuren - Bij nieuwe huurder of verandering van interieur kan de zwevende ondervloer met topvloer eenvoudig worden verwijderd
- Vloer uitvlakken met egaline  
- Droogtijd egaline (geen werkzaamheden mogelijk)  
- Extra voorrijdkosten in verband met droogtijd  
- Installatie topvloer  


Kwantificeer per project de bovenstaande activiteiten in termen van manuren, voorrijdkosten en wachttijd en men zal concluderen welke financiële voordelen de zwevende ondervloeroplossingen van Unifloor bieden. Dit laatste vooral vanwege de tijdsbesparing, waarnaast de bijkomende akoestische en probleemoplossende voordelen het overwegen van Unifloor ondervloeren de moeite waard maken.

Neem contact op met ons. De technische specialisten van Unifloor helpen u graag bij het invullen van bovenstaand kostenplaatje en in het vinden van de juiste ondervloeroplossing voor uw project.