Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Jumpax Classic: Dé ondervloer voor pvc, linoleum, vinyl, en kurk

Een vloer is meer dan alleen maar iets om op te lopen. Het is een weerspiegeling van uw stijl, een basis voor uw interieur, en een plek waar herinneringen worden gemaakt. Daarom is het essentieel om de juiste ondervloer te kiezen die niet alleen zorgt voor een perfecte basis, maar ook bijdraagt aan het comfort en de geluidsisolatie van uw ruimte. Jumpax Classic, ook bekend als Dual Original, is zo'n ondervloer die de lat hoger legt als het gaat om vloerbekleding.

Revolutionair en Gecertificeerd

Jumpax Classic is geen gewone ondervloer. Het is een revolutionair en gecertificeerd ondervloersysteem dat speciaal is ontworpen voor directe verlijming van PVC stroken, linoleum, vinyl, en kurk. Maar dat is niet alles; het is ook geschikt voor een breed scala aan andere vloerbedekkingen. Of u nu een nieuwe vloer wilt leggen of een oude ondervloer wilt renoveren, Jumpax Classic staat voor u klaar.

De Samenstelling van Jumpax Classic

Jumpax Classic bestaat uit twee belangrijke componenten: een onderplaat en een bovenplaat. Deze twee platen worden met elkaar verbonden door middel van een interactieve lijm, waardoor een solide en stabiele basis ontstaat voor uw vloerbedekking. De totale dikte van Jumpax Classic is 10 mm, wat perfect is voor het egaliseren van onregelmatigheden in de onderliggende vloer.

Geluidsdemping

Naast het egaliseren van uw vloer, biedt Jumpax Classic ook uitstekende geluidsisolatie. Met linoleum en PVC bereikt het een indrukwekkende contactgeluid reductie van 10 dB. Dit betekent dat geluiden gedempt worden, waardoor uw ruimte stiller en comfortabeler wordt.

Kortom, als u op zoek bent naar een ondervloer die niet alleen de basis legt voor uw vloerbedekking, maar ook zorgt voor geluidsdemping en het egaliseren van oneffenheden, dan is Jumpax Classic de perfecte keuze. Het is een product dat vakmanschap en innovatie combineert om ervoor te zorgen dat uw vloer er niet alleen geweldig uitziet, maar ook geweldig aanvoelt.