Privacy

Privacy Statement Unifloor Underlay Systems

Unifloor Underlay Systems B.V., gevestigd aan de Arnsbergstraat 4, 7418 EZ Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Unifloor Underlay Systems B.V.
Arnsbergstraat 4
7418 EZ Deventer
+31 (0) 570 85 55 33
www.unifloor.nl

Henk Visser is de Functionaris Gegevensbescherming van Unifloor Underlay Systems. Onze functionaris Gegevensbescherming is te bereiken via h.visser@bosgoedholding.com.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Unifloor Underlay Systems verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam;
  • Geslacht;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • IP-adres;
  • Locatiegegevens;
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website;
  • Internetbrowser en apparaat type.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Unifloor Underlay Systems verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren;
  • Unifloor Underlay Systems analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Unifloor Underlay Systems neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Unifloor Underlay Systems bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Categorie

Bewaartermijn

Reden

Persoonsgegevens

7 jaar

Om goederen en diensten bij u af te leveren of U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;

Adresgegevens

7 jaar

Om goederen en diensten bij u af te leveren of U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;

Contactgegevens

7 jaar

U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren of U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Locatiegegevens

7 jaar

Unifloor Underlay Systems analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Gegevens over uw activiteit op onze website

7 jaar

Unifloor Underlay Systems analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Internetbrowser en apparaat type

7 jaar

Unifloor Underlay Systems analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

E-mailadres

 7 jaar

Verzenden van onze nieuwsbrief, U te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren of U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

 

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
Unifloor Underlay Systems verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Unifloor Underlay Systems gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Unifloor Underlay Systems, daarnaast heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar h.visser@bosgoedholding.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 30 dagen, op uw verzoek. Unifloor Underlay Systems wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Unifloor Underlay Systems neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via h.visser@bosgoedholding.com.

Onze gegevens

Arnsbergstraat 4
7418 EZ Deventer
Nederland

Tel:  0570 - 85 55 33
Fax: 0570 - 85 55 44
Mail: info@unifloor.nl

Technisch Verkoopadviseur
Noord-Nederland:


Robert van Leeuwen
R.vanLeeuwen@unifloor.nl
06-30 85 52 57

Technisch Verkoopadviseur
Zuid-Nederland:


Frank Bossers
F.Bossers@unifloor.nl
06-30 57 35 22