Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Benieuwd hoe de vloer is opgebouwd en naar het eindresultaat? Klik dan hieronder.

Vinyl met vloerverwarming in Ootmarsum

Toepassing: Vinyl met vloerverwarming

Product: Heat-Blok en Jumpax Top

In één dag gelegd: vloerverwarming, ondervloer én een perfect gladde topvloer (vinyl). Een topprestatie met o.a. Jumpax Top.

Tijd is vaak een beperkende factor, zowel in de agenda van een vakman als bij de klus die geklaard moet worden. Steeds vaker moeten vloeren gelegd worden onder grote tijdsdruk, maar tegelijkertijd wel voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bij dit project in Ootmarsum was dit niet anders. Zelfs de ervaren interieurspecialist, Markus Rens stond voor een uitdaging. In slechts één dag een vinyl vloer realiseren op een slechte cementdekvloer met de integratie van elektrische vloerverwarming. Of het gelukt is? Uiteraard, met deze twee producten uit het assortiment van Unifloor: 

  • Jumpax Top – De perfect egaliserende ondervloer, levert u een flinke tijdsbesparing op, omdat u geen rekening hoeft te houden met droogtijd en biedt daarnaast een uitstekend resultaat als het gaat om contactgeluidreductie.
  • Heat-Blok – Voor goede isolatie in combinatie met elektrische vloerverwarming, waar niet alleen de conventionele warmte, maar ook de stralingswarmte optimaal naar boven wordt weerkaatst.


Binnen één dag is deze opdracht naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers afgerond. Met recht een topprestatie!

Bent u benieuwd wat het gebruik van deze twee producten u oplevert? Neem dan direct contact op met het technisch verkoopteam.
 

Wilt u meer informatie? Gebruik dan onderstaand formulier:

* Verplichte velden

Stel je vraag aan Unifloor
Unifloor, de expert in ondervloeren